- Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu sonuna kadar okudunuz mu hocam ? Videoda gördüğünüz üzere 4070 Tİ yeterli gelmiyor 4k'da4070 Ti şu an yeterli. 6000 serisi beklemek daha mantıklı
Konuyu sonuna kadar okudunuz mu hocam ? Videoda gördüğünüz üzere 4070 Tİ yeterli gelmiyor 4k'da4070 Ti şu an yeterli. 6000 serisi beklemek daha mantıklı
OkudumKonuyu sonuna kadar okudunuz mu hocam ? Videoda gördüğünüz üzere 4070 Tİ yeterli gelmiyor 4k'da
hayat kısa 6000 serisinin çıkmasına nerden baksan 1 sene var60xx serisini bekleyin
5080 süper'e de çok sıcak bakmıyorum açıkçası. Çünkü 100 bin civarına çıkacak. Üstüne 30 40 daha koyabilirim kendi açımdan. Ve 5090 alıp daha rahat takılabilirim 4k'da. Yine de tabi değer mi bilmiyorum.ben de 4K kullanıyorum RTX 3080 var RTX 5080 Super bekliyorum yada 4090 alıcam 5090 çok overkill kalıyor
Saolun Göktürk Bey fakat gerçekten amd hiç düşünmüyorum. Nvidia tarafında kararsız kaldım sadece.Eğerki iş yapmıyorsan veya yaptığın iş çok çokta ağır değilse 4k oyunculuk için amd'ye geçmeni öneririm sırf bir oyun için bir araba parası yatırım yapmaya gerek yok amd geçsen daha iyi 9070xt alıp 4k'da kullanabilirsin seni rahatça götürecektir
9070xt 2k için çıkmış 1 ekran kartı bence ve zaten adamda 4070ti var ikisinin arasında aman aman bir fark yokk :/Eğerki iş yapmıyorsan veya yaptığın iş çok çokta ağır değilse 4k oyunculuk için amd'ye geçmeni öneririm sırf bir oyun için bir araba parası yatırım yapmaya gerek yok amd geçsen daha iyi 9070xt alıp 4k'da kullanabilirsin seni rahatça götürecektir
Amd kendini 9000 serisinde çok üst çıtada geliştirdi hatalar vs yok birde amd test etmeni öneririm amd'de çözünürlük ölçeklendirmede var görüntüde çok kayıp olmadan fps'i arttıradabiliyorsun her oyunda 9070xt'de fsr4 de varSaolun Göktürk Bey fakat gerçekten amd hiç düşünmüyorum. Nvidia tarafında kararsız kaldım sadece.
Fark çok teknoloji olarak olsun vram.olarak olsun rx7900xt ile 4k'da 60fps üstü rahat alıyorsun zaten9070xt 2k için çıkmış 1 ekran kartı bence ve zaten adamda 4070ti var ikisinin arasında aman aman bir fark yokk :/
dlls de aynı mevzu ve dlls4 çok daha üstün bir teknoloji zatenAmd kendini 9000 serisinde çok üst çıtada geliştirdi hatalar vs yok birde amd test etmeni öneririm amd'de çözünürlük ölçeklendirmede var görüntüde çok kayıp olmadan fps'i arttıradabiliyorsun her oyunda 9070xt'de fsr4 de var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fark çok teknoloji olarak olsun vram.olarak olsun rx7900xt ile 4k'da 60fps üstü rahat alıyorsun zaten
Arada çokta bir fark yok heleki aradaki fiyat farkına değecek hiç fark yokdlls de aynı mevzu ve dlls4 çok daha üstün bir teknoloji zaten
Arada çokta bir fark yok heleki aradaki fiyat farkına değecek hiç fark yok
www.technopat.net
Dostum dlss ney biliyorum zaten![]()
DLSS 4 Nedir? Multi Frame Generation Neler Sunuyor?
RTX 5070 Serisi, RTX 5080 ve RTX 5090 ile birlikte RTX 5000 Serisi ekran kartlarını tanıtan NVIDIA, CES'te son nesil DLSS teknolojisine de yer ayırdı.www.technopat.net