Şuan 4k param var içerik üretmek için almak istiyorum siz ne önerirsiniz bu fiyata iyi bı mikrofon var mı ? Aklımda şöyle bı fikirde var bütçeyi 5-6k ya çıkarıp quadcast 2 de alabilirim sizce ne yapmalıyım ?
https://www.beymen.com/tr/p_fifine-...-studyo-mikrofonu_1348774?ref=akakce&v=1.88.8 ses kartı ile uğraşmak istemessen tak çalıştır mantığıŞuan 4k param var içerik üretmek için almak istiyorum siz ne önerirsiniz bu fiyata iyi bı mikrofon var mı ? Aklımda şöyle bı fikirde var bütçeyi 5-6k ya çıkarıp quadcast 2 de alabilirim sizce ne yapmalıyım ?
alıyorum bunu o zamanBaşka birşeye bakmana gerek bile yok.![]()
Maono AMC2 NEO ve PD200X Canlı Yayın Mikser Seti ( Siyah ) Fiyatı ve Özellikleri - SesçiBaba
En İyi Maono AMC2 NEO ve PD200X Canlı Yayın Mikser Seti ( Siyah ) modelleri uygun fiyat, iade garantisi ve hızlı kargo seçenekleri ile SesçiBaba'da. Uygun ödeme seçenekleri ile satın almak için hemen tıkla!www.sescibaba.com
Al dayıalıyorum bunu o zaman
Tam bilmiyorum, Fifine diye bir marka var ona bak derimhangi standı almam gerek hangisi uyumlu olur ?
Bebek gibi mikrofon hacı öneririm fifine mikrofonun marka basılmamış hali ses kalitesi çok güzelŞuan 4k param var içerik üretmek için almak istiyorum siz ne önerirsiniz bu fiyata iyi bı mikrofon var mı ? Aklımda şöyle bı fikirde var bütçeyi 5-6k ya çıkarıp quadcast 2 de alabilirim sizce ne yapmalıyım ?