Yardım 4K Monitör Önerir Misiniz

Eğer Bütçe Sıkıntı Değilse NANO IPS Olan Bu Monitörü Almanı Şiddetle Tavsiye Ederim .

HB da yok maalesef:) peşin fiyata 9 taksit düşünüyorum , güzel Monitör evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam ama bu bütçelere oled almalısın. Modası geçmiş bir IPS'e 18 bin verilmez. Ha illa vereceğim diyorsan seçim senin.
Oled'ler hem pahalı hemde 2k görüntü veriyor bu bütçeye ,o yüzden istemiyorum 2k monitörüm var şuan , Oled deneyimim de oldu . Teşekkür ederim düşüncen için

HB da yok maalesef:) peşin fiyata 9 taksit düşünüyorum , güzel Monitör evet

Oled'ler hem pahalı hemde 2k görüntü veriyor bu bütçeye ,o yüzden istemiyorum 2k monitörüm var şuan , Oled deneyimim de oldu . Teşekkür ederim düşüncen için
+ Olarak Oled Ekranların Sıkıntı Riski Daha Yüksek .

+ Olarak Oled Ekranların Sıkıntı Riski Daha Yüksek .
Oledler hakkında yanlış bilinen durumlardan biri. Oled teknolojisi neredeyse 10 yıllık artık. Yanma problemi artık neredeyse yok.
Piksel kaydırma, piksel yenileme gibi teknolojiler var.
Ha yüzde 100 parlaklıkta kullanacağım, sabit görüntü 4-5 saat kalacak, piksel kaydırma, piksel yenileme gibi teknolojileri kapatacağım dersen yakarsın.
Oled ile IPS arasında bana göre galaksiler var. Yanma riski alınabilir bir risk.
Ek olarak insanlar almadan yorum yaptığı için hem Asus hem de Samsung'da 3 sene yanma garantisi var. Bu ibare kutuda yazıyor. Bu sebeple çoğu kişi bilmiyor.

Oledler hakkında yanlış bilinen durumlardan biri. Oled teknolojisi neredeyse 10 yıllık artık. Yanma problemi artık neredeyse yok.
Ha yüzde 100 parlaklıkta kullanacağım, sabit görüntü 4-5 saat kalacak, piksel kaydırma, piksel yenileme gibi teknolojileri kapatacağım dersen yakarsın.
Oled ile IPS arasında bana göre galaksiler var. Yanma riski alınabilir bir risk.
Ek olarak insanlar almadan yorum yaptığı için hem Asus hem de Samsung'da 3 sene yanma garantisi var. Bu ibare kutuda yazıyor. Bu sebeple çoğu kişi bilmiyor.
Sonuç Olarak Risk Taşıyor Hocam :)

Genelde birşeyler izlemek ve arada hikayeli oyunlar oynamak için lazım, ps5 destekli olursa iyi olur , Oled düşünmüyorum, kafamda bir kaç model var aşağıya bırakacağım linkini, bütçe Max 19 .HB Üzerinden peşin fiyata taksit ile alacağım teşekkürler şimdiden

Hocam Buldum Monitörünü Bu Arada .

Oledin en büyük - si o monitörde iş yapamıyor olman. Belki aynı zamanda iş için de kullanacak o yüzden istemiyor arkadaş. Ayrıca o bütçede oled dediğin 2k ya düşersen alırsın anca oledi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,372
Üyeler
184,929
Son üye
Herhangibiri
Geri