4K Monitör almak istiyorum 5080 ekran kartım var fakat şöyle bir isteğim var 4k 180 hz mesela 1080 de 400 hz vermesi gibi bir monitör istiyorum. fps oyunlarda oynuyorum aktif. 30-40k Kadar verebilirim.
Samsung ekran işinde iyi. Bu fiyata msi var ama 165 hz.Samsung olması bir keyfimi kaçırıyor monitörde ama bilemedim.
31"5 Aşırı büyük ya 27 olması lazımSamsung ekran işinde iyi. Bu fiyata msi var ama 165 hz.
Çok fazla kroniği var bununda yaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.amazon.com.tr/ASUS-PG27...lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
bu da bütçenizi biraz aşsa da eğer imkanınız varsa dual işinin zirvesidir.
Hocam o zaman attıgım samsung alınabilir. Arkadaşın attığı alienware monitörde güzel ama oled değil 40k verecekseniz oled almanızı tavsiye ederim çok iyi.31"5 Aşırı büyük ya 27 olması lazım
4K Monitör almak istiyorum 5080 ekran kartım var fakat şöyle bir isteğim var 4k 180 hz mesela 1080 de 400 hz vermesi gibi bir monitör istiyorum. fps oyunlarda oynuyorum aktif. 30-40k Kadar verebilirim.
Muhtemelen bu olacak gibi oled olması cazip hale getiriyor tabiiHocam o zaman attıgım samsung alınabilir. Arkadaşın attığı alienware monitörde güzel ama oled değil 40k verecekseniz oled almanızı tavsiye ederim çok iyi.
Alienware al kronik falan yok miss gibiMuhtemelen bu olacak gibi oled olması cazip hale getiriyor tabii