bu oled ekranları kullanması bu kadar zahmetlimi yaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 ay taksit yormaz diyorsanız dell(n11 üzerinden) 6 ay taksit istiyorsanız samsung oled yanığının önüne geçmek için parlaklığı yüksek tutmayın 3-4 saatte bir ekranı altta ki tuştan kapatın 15dk dinlendirin öyle açın o sırada yemek vb. ihtiyaçlarınızı karşılarsınız aynı görüntüde 15dk nın üstünde tutmayın tek seferlik 30-45dklık görüntüler sorun oluşturmaz ama sürekli 1 saat aynı görüntüde kalırsa yanık oluşma riski artar
oledlerda yanma muhabbetleri varbu oled ekranları kullanması bu kadar zahmetlimi ya
peki oled ile normal 4k arasında aşırı bir görüntü kalitesi farkı var mı normal bir 4k ekran alsam bir şey olur muoledlerda yanma muhabbetleri var
illaki vardır oled panel olarak iyi ama bence 40k bütçede söyle yapardım yanlış anlama 2k oled bir tane monitor alırdım 1 tanede dual panel fast ips 4k monitör alırdım çift ekran yapardım uzun süreli kullanımda dual fast ıps kaliteli oyunlarda vs de ise oled kullanırdımpeki oled ile normal 4k arasında aşırı bir görüntü kalitesi farkı var mı normal bir 4k ekran alsam bir şey olur mu
dikkatli davranırsan sorun olmaz görüntü farkı ayrı bir evreye çıkarıyor ips den olede geçtim ipse geri dönünce rick and morty deki mükemmel düzlük kısmında ki gibi oldumpeki oled ile normal 4k arasında aşırı bir görüntü kalitesi farkı var mı normal bir 4k ekran alsam bir şey olur mu
söylediğin gibi yapabilmem için 2k oled ve dual panel fast ıps 4k önerirmisinillaki vardır oled panel olarak iyi ama bence 40k bütçede söyle yapardım yanlış anlama 2k oled bir tane monitor alırdım 1 tanede dual panel fast ips 4k monitör alırdım çift ekran yapardım uzun süreli kullanımda dual fast ıps kaliteli oyunlarda vs de ise oled kullanırdım
söylediğin gibi yapabilmem için 2k oled ve dual panel fast ıps 4k önerirmisin
bu iki monitör north bayaou nb f80 ile uyumlu olur mu
north bayaou nb f80bu iki monitör north bayaou nb f80 ile uyumlu olur mu
Dikkatlı kulanılırsa sorun olmuyor. Son 2 senede 3 farklı oled monitör kullandım. Üçüde sorunsuz.oledlerda yanma muhabbetleri var