Neler Yeni

4k verip %100 pil sağlığı mantıklı mı

OLEON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömer arslan aydın
Arkadaşlar merhaba şu anda yurt dışı iPhone 15 pro kullanıyorum alırken pek umrunda olmamıştı fakat şu anda biraz kafaya takıyorum bu cihazın pil sağlığı 92 devir sayısı 294 benden önce kullanan kişi biraz fazla dengesiz kullanmış aynı telefonu aldığım yer bana 4000 TL karşılığında %100 pil sağlığı olan bir iPhone 15 pro verebileceğini söyledi daha bir aylık cihazmış benim şu anda kullandığım bu cihaz yedi aylık bir cihaz sizce o cihaza 4000 TL vermek mantıklı mı 5000 liraydı dörde düştü 3.5 desem belki o da olabilir emin değilim mantıklı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Alperen
Arkadaşlar merhaba şu anda yurt dışı iPhone 15 pro kullanıyorum alırken pek umrunda olmamıştı fakat şu anda biraz kafaya takıyorum bu cihazın pil sağlığı 92 devir sayısı 294 benden önce kullanan kişi biraz fazla dengesiz kullanmış aynı telefonu aldığım yer bana 4000 TL karşılığında %100 pil sağlığı olan bir iPhone 15 pro verebileceğini söyledi daha bir aylık cihazmış benim şu anda kullandığım bu cihaz yedi aylık bir cihaz sizce o cihaza 4000 TL vermek mantıklı mı 5000 liraydı dörde düştü 3.5 desem belki o da olabilir emin değilim mantıklı mı
Hocam bence mantıksız yinede siz bilirsiniz bende yd iPhone 15 pro almayı düşünüyorum sizce değer mi almaya memnun musunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Suleyman
devir sayısı ne hocam tam nerden baktınız bence 92 pil için 4000 tl biraz gereksiz gibi geldi sıkıntı çıkarmaz bence ayrıca yd telefon olayı nasıl oluyor hocam bilgim yokta ilerde almayı düşünüyorum dm den bilgilendirebilirmisiniz ne oluıyor yd olunca?

OLEON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
ömer arslan aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam şimdi şöyle anlatayım bana soracak olursan şimdi 30.000 TL paran var gideceksin iPhone 13 alacaksın şu anda alabileceğin en iyi iPhone bu fiyata herhangi bir tabii ki donma kasma yok fakat baktığında üç senelik bir telefon şimdi yurt dışı bu fiyata aldığın telefon 15 pro olacak ki bana soracak olursan 15 pro Görebileceğin en iyi telefon kaliteli bir telefon kullanmış olacaksın o telefonu yarı fiyatına kullanmış olacaksın şimdi aklını senin garantisi yok diye karıştıranlar olacaktır kanma kanka gerek yok çünkü sen telefonu olur ufak bir düşürürsün köşesi yamulur aradan bir ay geçtikten sonra ekran bir anda kapanır garantiye gönderirsin Apple derki sana bunun bu tarafı göçmüş kullanıcı hatasından dolayı senden yine para isteyecektir yani o yüzden artık Garanti’nin öyle pek bir anlamı yok kalmadı hatta sana öyle söyliyim baktığında zaten Apple cihazları öyle sorun çıkaran bir seri olmadığı için senin için sorun olmayacaktır diğer türlü açılıp kapanma mevzusuna gelecek olursak bu cihazlarda çift sim var birini dört ay bir diğerini dört ay toplam sekiz ay kullanıyorsun kalan dört ayda da istersen sadece arama yapmak internet paylaşımı yapmak için farklı bir telefon alıyorsun 1000 liralık 2000 liralık istersen de ikos diye bir cihaz var onu alıyorsun fiyatı 4000 TL ile 6000 TL arası değişiyor ve sınırsız bir şekilde kullanıyorsun telefonu baktığında çok mantıklı tek sorunu bence şu kapandığında telefon ya başka telefonla ugrasmak ya da o dediğim cihazla ugrasmak dediğim cihazı alırsan uğraşmazsın ama başka bir telefonla olursa ya iki telefon taşıyacaksın çok ufak uğraşabilirsin eğer olsun ben güzel telefon taşımak istiyorum yanımda güzel telefonum olsun ufak ufak uğraşayım diyorsan kesinlikle al hiç bekleme ama dediğim gibi ugrasmak istemiyorsan da o dediğim cihazı al yine uğraşmazsın ama ben hiç hiç hiç uğraşmayacağım diyorsan yurt içi iPhone 13 alabilirsin bana soracak olursan ben de kullanıyorum yurt dışı almanı tavsiye ederim

şahin doğan

80+ Platinum
Dostum zaten 4000 TL ye sıfır batarya taktırabiliyorsun. Kullan cihazı pili öldüğünde git 4000 TL ye değiştir bataryayı.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,830
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam