🔥İndirim 4K Webcam 272 tl Sheinden (yeni hesap gerekir )

Alpha45

80+
Reaksiyon skoru
6
Ürünü bu fiyattan almak için Sheinden yeni hesap açıp e posta doğrulayıp ve tercihleri tamamlayıp 120 puan almanız gerekmektedir. Ödeme aşamasında kargo garantisini kaldırın .Ürüne gelirsek ben aldım. Ve Görüntü kalitesinden oldukça memnun kaldım. Türkiye de 1080P Webcamler bile 700 tl den başlarken bu ürünün fiyatı oldukça iyi . İhtiyaç varsa alınabilir .

Ekler

• WIN_20251120_16_27_27_Pro.webp
    WIN_20251120_16_27_27_Pro.webp
    539.8 KB · Hit: 479
  • WIN_20251120_16_27_50_Pro.webp
    WIN_20251120_16_27_50_Pro.webp
    499.3 KB · Hit: 478
Son düzenleme:
8MP kamera 4K olsa ne yazar pikseli daha rahat bulanık görebilirsiniz :kekw:

Ürünü bu fiyattan almak için Sheinden yeni hesap açıp e posta doğrulayıp ve tercihleri tamamlayıp 120 puan almanız gerekmektedir. Ödeme aşamasında kargo garantisini kaldırın .Ürüne gelirsek ben aldım. Ve Görüntü kalitesinden oldukça memnun kaldım. Türkiye de 1080P Webcamler bile 700 tl den başlarken bu ürünün fiyatı oldukça iyi . İhtiyaç varsa alınabilir .
4K seçince 700 lira oluyor 4K yazmasına aldanıp konu açmışsın gibi ödeme aşamasında düşüyorsa bilemem shein hiç kullanmadım
1763644832030.webp

4K seçince 700 lira oluyor 4K yazmasına aldanıp konu açmışsın gibi ödeme aşamasında düşüyorsa bilemem shein hiç kullanmadım
Alıntıyı görüntüle
Dediğim gibi yeni hesap açıp puanları toplayınca dediğim fiyata düşüyor dostum .Kendim aldım bu ürünü dediğim fiyata geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu fiyatta anca bu kadar oluyor xd. Düşündüğün kadar kötü değil fotoğraf atabilirim istiyorsan şuan kullanıyorum .

Dediğim gibi yeni hesap açıp puanları toplayınca dediğim fiyata düşüyor dostum .Kendim aldım bu ürünü dediğim fiyata geldi

Bu fiyatta anca bu kadar oluyor xd. Düşündüğün kadar kötü değil fotoğraf atabilirim istiyorsan şuan kullanıyorum .
at bence millete referans olur almak isteyen ona göre alır

Makro ve normal objeyle çekip koyarsan iyi olur shein kullanmadım nedir ne değildir bilmiyorum

8mp ile 4k en boy eşitse aynı şey zaten ne anlatmak istediniz anlamadım
Yanlış mı hatırlıyorum dedim çarptım yok doğru hatırlıyorum
4k = 3840x2160 = 8.294.400 piksel yani 8mp

Kaç fps ? 60 fps video kaydı yapabiliyor mu veya canlı konuşmalarda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,150
Üyeler
184,893
Son üye
ecrinnaz
Geri