Knk yanlış anlama ama millet artık türknetten 1000 mbps internet kullanıyo sen 4 mbps ile fotoğraf bile zor indirirsin. en azından 16 mbps olsaydı başka bi iss ye geç ACİL !Arkadaşlar 4mbps internet ile csgo valo PUBG online oyunlarda ping değerim nasıl olur
BAS EN İYİ CEVABA KRDSMBaşlat > Çalıştır > CMD yazıyoruz, Windows 10 işletim sistemi kullanıyorsanız, sol alt kısımda aramaya CMD yazıp enter demeniz yeterli. Daha sonrasında çıkan CMD ekranına, Ping (sunucu ip adresi yada alan adı yazıp) enter yapıyoruz, sistem otomatik olarak 3 kez gönderim yapacak ve ortalamayı size söyleyecektir.
35mbps demek istiyor.Knk yanlış anlama ama millet artık türknetten 1000 mbps internet kullanıyo sen 4 mbps ile fotoğraf bile zor indirirsin. en azından 16 mbps olsaydı başka bi iss ye geç ACİL !
Post automatically merged:
BAS EN İYİ CEVABA KRDSM
knk altyapı yok diyorlar bende pc alıcaktım yani oyunlar için düzgün internet lazımKnk yanlış anlama ama millet artık türknetten 1000 mbps internet kullanıyo sen 4 mbps ile fotoğraf bile zor indirirsin. en azından 16 mbps olsaydı başka bi iss ye geç ACİL !
BAS EN İYİ CEVABA KRDSM
35 mbps internet türknet mardinde lol ve valorantta 34-37 ping alıyorum35mbps demek istiyor.
Pc toplayacağım internet hızıma göre o yüzden sordumBaşlat > Çalıştır > CMD yazıyoruz, Windows 10 işletim sistemi kullanıyorsanız, sol alt kısımda aramaya CMD yazıp enter demeniz yeterli. Daha sonrasında çıkan CMD ekranına, Ping (sunucu ip adresi yada alan adı yazıp) enter yapıyoruz, sistem otomatik olarak 3 kez gönderim yapacak ve ortalamayı size söyleyecektir.
(kendi bilgimdir) ping vs. download veya upload hızları ping e etki etmiyor. SNR MARGIN diye bir değer var onunla ve sunucuya olan uzaklığınla alakalıPc toplayacağım internet hızıma göre o yüzden sordum
Alsam mı o zaman(kendi bilgimdir) ping vs. download veya upload hızları ping e etki etmiyor. SNR MARGIN diye bir değer var onunla ve sunucuya olan uzaklığınla alakalı
İndirmesi dert değil indirmek için kuzenime götürüm sadece ping sıkıntısı olur muYakın zamanda 4 MBPS internet kullanmıştım, oyun indirmek işkence gibiydi fakat online oyunlarda ping çok da yüksek değildi.
Biraz da altyapıya bağlı ping durumu.
valorant oynicaksan ping cs ye göre daha düşük olur ama sunucu istanbulda olduğundan dolayı girip denemende fayda var. Ya da herhangi bir speed test e girip bir istanbul serverini seçip ping testi yapabilirsin ki tavsiye etmiyorum pingi bi tık daha düşük çıkarıyorAlsam mı o zaman
İndirmesi dert değil indirmek için kuzenime götürüm sadece ping sıkıntısı olur mu
speed testte 50 çıkyor o zaman 55 60 arası mı olur pingimvalorant oynicaksan ping cs ye göre daha düşük olur ama sunucu istanbulda olduğundan dolayı girip denemende fayda var. Ya da herhangi bir speed test e girip bir istanbul serverini seçip ping testi yapabilirsin ki tavsiye etmiyorum pingi bi tık daha düşük çıkarıyor
Ping durumu internet hızından ziyade altyapıya bağlıdır. Taahhütlü mü alacaksınız?Alsam mı o zaman
İndirmesi dert değil indirmek için kuzenime götürüm sadece ping sıkıntısı olur mu