Neler Yeni

5.000 TL Android Telefon Önerisi

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Mert çetinkaya
Merhabalar;
5.000 TL Bütçem Var. Android olarak ne önerebilirsiniz?
Çoğu Zaman Oyun Ve Fotoğraf İçin Kullanılacak. Teşekkürler

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Samsung a52 ya da poco x3 olabilir. poco F2 pro da olabilir

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Samsung A52s 5G veya Samsung s20 fe başka bir ürün önermem.
Bu dönem de ois desteği olmayan telefona para vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum artık xiaomi, realme ve oppo ne zaman EIS desteğini sadece uygun telefonlara koyulması gerektiğini öğrenecek merakla bekliyorum çıkardıkları 5000TL bandındaki telefonlara en iyi ekran + işlemciyi koyup pazarlıyorlar ben fotoğraf için sanki almıyorum bir yandan bu satış politikası değişmesi lazım.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
EIS desteğini sadece uygun telefonlara koyulması gerektiğini öğrenecek merakla bekliyorum
Zaten bunlar uygun fiyatlı telefonlar. Bizim için pahalı olabilir ama üretilim amaçları uygun fiyatlı olmak. Orta segment. Tabii ki bu ois olmamasını açıklamaz ama yine de belirteyim dedim.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Zaten bunlar uygun fiyatlı telefonlar. Bizim için pahalı olabilir ama üretilim amaçları uygun fiyatlı olmak. Orta segment. Tabii ki bu ois olmamasını açıklamaz ama yine de belirteyim dedim.
iphone 7 plus da da ois desteği var ama hala oyunlarda iyi uygun. Android telefon fiyatları uygun değil knk 400 dolarlık telefon da ois yok ne kadar saçma bir şey samsung burada fiyat göz ardı etmeden 3000TL telefonunda da var, bu satış politikası ile alakalı.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,518
İsim
Diyarhan
Samsung s20 fe öneririm 1 senelik bir ürün ama amiral ürün kalitesi var.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
iphone 7 plus da da ois desteği var ama hala oyunlarda iyi uygun fiyatlı değil knk 400 dolarlık telefon da ois yok ne kadar saçma bir şey samsung burada fiyat göz ardı etmeden 3000TL telefonunda da var bu satış politikası ile alakalı.
iphone 7 plus çıktığı zamanın en üst telefonuydu. Alt segment olarak çıkmadı ki. Onda tabii ki olacak.

Xiaomi-Samsung farkının sebebi de şu, maliyetler belli, hedeflenen pazar belli. Bir tanesi kameraya önem veriyor, bir tanesi işlemciye. Güç isteyen birini alıyor, kamera isteyen birini. Bütün firmalar hedef kitlesine göre cihaz üretiyor. Oyuncu birisi için ois olmasındansa işlemcinin daha güçlü olması daha önemlidir. Benim gibi telefonu sadece telefon olarak kullanan birisi içinse kamera tabii ki daha önemli.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
iphone 7 plus çıktığı zamanın en üst telefonuydu. Alt segment olarak çıkmadı ki. Onda tabii ki olacak.

Xiaomi-Samsung farkının sebebi de şu, maliyetler belli, hedeflenen pazar belli. Bir tanesi kameraya önem veriyor, bir tanesi işlemciye. Güç isteyen birini alıyor, kamera isteyen birini. Bütün firmalar hedef kitlesine göre cihaz üretiyor. Oyuncu birisi için ois olmasındansa işlemcinin daha güçlü olması daha önemlidir. Benim gibi telefonu sadece telefon olarak kullanan birisi içinse kamera tabii ki daha önemli.
Knk ama uygun fiyatlı ois destekli bir IMX veya Samsung kamera koymak bu kadar zor olmamalı. 200TL artsa mesela poco f3 ois desteği için çok dert edilmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Samsung s20 fe öneririm 1 senelik bir ürün ama amiral ürün kalitesi var.
S21 fe galiba Ocak ta tanıtılacak, iphone se 3 de Mart da çıkacak diye biliyorum ama şuan ülkemize getirme + vergisi ile ne kadar olur diye düşünüyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
S21 fe galiba Ocak ta tanıtılacak, iphone se 3 de Mart da çıkacak diye biliyorum ama şuan ülkemize getirme + vergisi ile ne kadar olur diye düşünüyorum.
SE 2020 şimdiden 7499tlye çıktı. SE 3'ten hiç umudum yok.(fiyat olarak)

Mertcetinkaya06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
Mert çetinkaya
Bu şekilde nereye kadar gidecek bilmiyorum. Kardeşime Alıcam 5.000 TL Telefon ,Zor Bulacaz Böyle Giderse.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,972
İsim
Enver Eryalçın
Valla doğru daha SE 2020 diğer satıcılarda fiyat güncellenmemiş ama bu gün öğleden sonra güncellenir diye düşünüyorum. Ama şöyle bir şey var se 3 a15 + XR görünümün de olacağı için uyguna olursa iphone 11 yerine daha çok satış yapacağına %100 eminim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu şekilde nereye kadar gidecek bilmiyorum. Kardeşime Alıcam 5.000 TL Telefon ,Zor Bulacaz Böyle Giderse.
A52S veya S20 FE al knk veya uzun ömürlü ve oyunlar da da daha fazla fps alsın diyorsan 2.el iphone se 2020 alabilirsin 4000-4500TL garantili olanlarından alabiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,064,167
Üyeler
169,081
Son üye
Ahmetylncc
Top Bottom