Çözüldü✓ 5.000Tl Bütçe ile Klavye önerisi

asd341

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
100
Wraitthe indirimler söz konusu hali hazırda Meşhur Aula F75 siyah kullanıyordum. Şuan yeni ekipman alacak bütçem oldu.
Aulada olan ses tekerlekli gibi %75 bir klavye arayışı içindeyim, renk olarak siyah tercihim ve switchleri sessiz olması

Bu bütçede en iyi klavye nedir? Sanırım bu bütçede manyetik switchler daha iyi

5k bütçeyle sessiz ve %75 manyetik switch istiyorsan en mantıklısı Wraith W75 V2 ya da biraz daha uygun fiyatlı Darmoshark KT68MAX HE, ikisi de uzun ömürlü ve sessiz.

5k bütçeyle sessiz ve %75 manyetik switch istiyorsan en mantıklısı Wraith W75 V2 ya da biraz daha uygun fiyatlı Darmoshark KT68MAX HE, ikisi de uzun ömürlü ve sessiz.
illa manyetik olmasına gerek yok zaten söylediğim igbi galiba manyetik switchler daha iyiymiş fps oyunlarıda oynuyorum hikayelide

Wraitthe indirimler söz konusu hali hazırda Meşhur Aula F75 siyah kullanıyordum. Şuan yeni ekipman alacak bütçem oldu.
Aulada olan ses tekerlekli gibi %75 bir klavye arayışı içindeyim, renk olarak siyah tercihim ve switchleri sessiz olması

Bu bütçede en iyi klavye nedir? Sanırım bu bütçede manyetik switchler daha iyi
neden değiştiriyorsun peki aulayı ?

neden değiştiriyorsun peki aulayı ?
Hocam askere geldikten sonra masaüstünü kardeşime bıraktım. Scyrox v8 var, aula var, razer blackshark v2 usb versiyonluydu set. Şİmdi kendime 5080li 9950hxli laptop aldım. Klavye mouse kulaklık mousepad alıcam o yüzden yoksa auladan ve scyrox dan memnundum ilk defa güzel klavye mouse kulaklığım olmuştu mousepadda klassgeardı galiba hybrid modeli bu

Hocam askere geldikten sonra masaüstünü kardeşime bıraktım. Scyrox v8 var, aula var, razer blackshark v2 usb versiyonluydu set. Şİmdi kendime 5080li 9950hxli laptop aldım. Klavye mouse kulaklık mousepad alıcam o yüzden yoksa auladan ve scyrox dan memnundum ilk defa güzel klavye mouse kulaklığım olmuştu mousepadda klassgeardı galiba hybrid modeli bu
hardcore fps oynamıyorsan tekrarda aula al geç bence kalan parayı diğer ekipmanlara katarsın

hardcore fps oynamıyorsan tekrarda aula al geç bence kalan parayı diğer ekipmanlara katarsın
aslında bütçem var biraz almışken uzun süre götürsün istiyorum. cs valo oynuyorum genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klavyenin sesi güzel hoşuma gitti sanki birazcık daha rgbsi olsa güzel olurmuş. m1s5 dışında var mı başka öneriniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knoblu olması iyi olur

Son düzenleme:
Hala razer klavye tercih eden çok var mıdır bilmiyorum artık manyetik switchli klavyeler falan alıyo insanlar ama bence 5.000 TL'ye rgbsi ve sesi güzel razer klavye bulabilirsiniz.

Hala razer klavye tercih eden çok var mıdır bilmiyorum artık manyetik switchli klavyeler falan alıyo insanlar ama bence 5.000 TL'ye rgbsi ve sesi güzel razer klavye bulabilirsiniz.
Biliyorum bulabileceğimi öneri bekliyorum o yüzden f/o çok klavye var hem razer alacağımı düşünmüyorum. İlla manyetik olmasına gerek yok. Dediğim gibi %75 sessiz switchli knoblu olursa knob+LCD ekranlı siyah renk kafi

Hala karar veremedim önerilere açığım

Geri