Allah Allah işe bak yaw burda sanki Telefon Şirketinin sahibi yazıyor ben burda sadece sorunu söyledim alan alsın almayan almasın Bence Xiaomi den sponsorluk almışsın
Beyler tartışmayı bıraksanız da bana öneri ve tavsiye versenizAllah Allah işe bak yaw burda sanki Telefon Şirketinin sahibi yazıyor ben burda sadece sorunu söyledim alan alsın almayan almasın Bence Xiaomi den sponsorluk almışsın
Samsung Galaxy S20FE al geç keyfine bakArkadaşlar 5 bin TL bütçem var telefonum eskidiği için yenisine ihtiyacım var arada kaldığım iki model var Samsung Galaxy S20 FE ve Xiaomi mi 10T önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
İphone 8+ al kafa rahat iphone candırArkadaşlar 5 bin TL bütçem var telefonum eskidiği için yenisine ihtiyacım var arada kaldığım iki model var Samsung Galaxy S20 FE ve Xiaomi mi 10T önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
Iphone düşünmüyorum android bana daha çok hitap ediyor benim için fiyat/performans önemli telefon aldım mı uzun süre kullanırım şuan kullandığım telefon 4 yıl oldu artık yenilemek istiyorum çünkü bataryası çok çabuk bitiyor almışkende yeni çıkan telefonlardan alırsam daha güncel olduğu için uzun süre daha rahat kullanırım bugün araştırırken xiaomi k40 serisi telefonlarını gördüm baya hoşuma gitti fakat henüz Türkiye de yok biraz daha bekleyip yeni telefonların çıkmasını ve ülkemize de satışa sunulmasını bekliycem hem onların fiyatını ve özelliklerini görmüş olurum hemde şuanda piyasada olan telefonların fiyatı düşer ona göre seçim yapıp alırımİphone SE 2 var , kamerası çok iyi , benchmark testleri de güzel ancak , ekran küçük gelebilir.