Neler Yeni

🔥İndirim 5,12 TL 3D HD Dual Action Polishe Orbital Pasta ve Cila Makinesi

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,276
İsim
........
5120 yazacakken 5,12 yazmış arkadaş

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
Kusura bakmasınlar da bu tür hataları nasıl yapıyorlar aklım almıyor bu kadar özürlü olunmaz

Slamori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Deniz
Uygunsuz davranış
Kusura bakmasınlar da bu tür hataları nasıl yapıyorlar aklım almıyor bu kadar özürlü olunmaz
Babana Sor Bakayım Bu Dünyaya Hataylamı Geldim Diye Olabilir İnsanlık Hali herkes Hata Yapabilir Böyle Konuşmak Yakışırmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Eren Çamok
Babana Sor Bakayım Bu Dünyaya Hataylamı Geldim Diye Olabilir İnsanlık Hali herkes Hata Yapabilir Böyle Konuşmak Yakışırmı
Hocam bu fiyat hataları olmasının sebebi satıcının dikkatsizliğinden kaynaklı. Satıcının en sonda kontrol etmesi lazım ki her akıllı insan kontrol eder. Ama senin verdiğin bu saçma örnek ne böyle :unsure:

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berk
Konunun amacı ne ben onu anlamadım. Arkadaşım bir işe yaramak istiyorsan bu güzel vaktini böyle 5tl indirim tagıyla beraber konu açıp forumu kirleteceğin yerde git alışveriş sitesinin yetkililerine durumu bildir belki kupon verirler sana iyi niyetine karşılık kullanırsın. İş mi yaptığınızı sanıyorsunuz. Konu açmışsın napalım gidip satın mı alalım? burada gelir mi gelmez mi diye mi tartışalım? bir otur düşün, bu konunun amacı ne diye!

Entegre sistemde hata olmuş fiyat böyle çıkmış, kimsenin elle fiyat girdiği yok.

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,405
İsim
Ekonomi Çok iyi
Konunun amacı ne ben onu anlamadım. Arkadaşım bir işe yaramak istiyorsan bu güzel vaktini böyle 5tl indirim tagıyla beraber konu açıp forumu kirleteceğin yerde git alışveriş sitesinin yetkililerine durumu bildir belki kupon verirler sana iyi niyetine karşılık kullanırsın. İş mi yaptığınızı sanıyorsunuz. Konu açmışsın napalım gidip satın mı alalım? burada gelir mi gelmez mi diye mi tartışalım? bir otur düşün, bu konunun amacı ne diye!

Entegre sistemde hata olmuş fiyat böyle çıkmış, kimsenin elle fiyat girdiği yok.
Yenisin galiba

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,574
İsim
Deniz Bey
Hayırdır bilader satıcı sensin heralde sana noluyor kafan mı güzel , yazdığım yorumun bu hataları yapan satıcılara daha kötü konuşurdum da boşver onuda anlamazsın

7mit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ümit Bar
Durumlar nedir ? İptal yiyen ya da siparişi onaylanan var mı?

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
5 liraya su vermiyorlar da cila makinesi verecekler bir de bosch.

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,181
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler
Bu şekilde ne ürün gecenler oldu , bi umut sonuçta ben gördüm bi kere adamlar 10 tane airfry aldı bu şekilde komik rakamlardan
Loto oyna bari daha yüksek şanslı.

• Hahaha
Reaksiyonlar: 7mit
Top Bottom