5.5-6K arası monitör tavsiyesi

24g42e renk ayarı için yardımcı olabilirmisiniz

Sarımsı ise Red ve Green, mavimsi ise blue ayarını azaltın. MBR, DCR gibi ayarlar kapalı olsun.

Sarımsı ise Red ve Green, mavimsi ise blue ayarını azaltın. MBR, DCR gibi ayarlar kapalı olsun.
bunun için bi video veya konu var mı detaylı bir sekilde.
ayarları için büyük ihtimal aoc alacagm mennum eder degil mi

bunun için bi video veya konu var mı detaylı bir sekilde.
ayarları için büyük ihtimal aoc alacagm mennum eder degil mi

freesync in sürekli açık kalması daha mı iyi

İncelemesini görmedim genelde overpriced oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Titreme yoksa evet.
hocam yoruyorum ama bu fiyata alınacak başka hiç monitör yok mu? hani karşılaştırma açısından diyroum. benim attıklarım dışındada olabilir

hocam yoruyorum ama bu fiyata alınacak başka hiç monitör yok mu? hani karşılaştırma açısından diyroum. benim attıklarım dışındada olabilir
Renk açısından yok. Malzeme kalitesi ve hız bakımından var tabii ki. Ama malzeme kalitesi için daha fazla fiyat verip daha kötü kontrast ve renk almak mantıklı mı? Bence anlamsız olur. Hız açısından lenovonun 2510 320hz modeli gayet iyi. Hepsiburada da satılıyor. Ama renk ve f/p olarak 24g42e rakipsiz. Aoc kasanın dışmalzemesinden kısıp arka aydınlatmaya harcıyor. Bence bu çok mantıklı.

Renk açısından yok. Malzeme kalitesi ve hız bakımından var tabii ki. Ama malzeme kalitesi için daha fazla fiyat verip daha kötü kontrast ve renk almak mantıklı mı? Bence anlamsız olur. Hız açısından lenovonun 2510 320hz modeli gayet iyi. Hepsiburada da satılıyor. Ama renk ve f/p olarak 24g42e rakipsiz.
Bu monitörden bahsediyorsunuz galiba. 7.5k lık monitörden bile renk olarak iyiyse piyasa fiyatının baya altında o zaman şuan. Öyle mi?
24g42e şuan 256f nin rakibi sanırım. 256f yide önerenler gördüm ama siz 24g42e yi seçiyorsnuzu galiba.

Bu monitörden bahsediyorsunuz galiba. 7.5k lık monitörden bile renk olarak iyiyse piyasa fiyatının baya altında o zaman şuan. Öyle mi?
24g42e şuan 256f nin rakibi sanırım. 256f yide önerenler gördüm ama siz 24g42e yi seçiyorsnuzu galiba.
24g42e>mag256f. Gerek renk kapsamı gerek kontrast olsun üstün.

24g42e nin üç eksisi var. Hz değeri artık sınırda. Pivot ve yükseklik ayarı desteği yok. Ayrıca dış kasası plastik ve ayakları kaliteli değil. Ama düştü diyen de görmedim.

Bence görüntü kalitesi ve fiyatı göz önüne alındığında çok mantıklı bir cihaz.

Lenovonun artısı rekabetçi oyunlarda 24g42e yi ezip geçmesi. Ayrıca kontrast, renk vs de fena değil. Ergonomisi de iyi. Amaç rekabetçi ağırlıklı ve arada bir hikayeli oyun falansa Lenovo da gönül rahatlığıyla alınabilir. Her alanda mükemmel bir monitör bu bütçede yok. Bunu anlatmaya calışıyorum aslında.

Ben ağırlıklı olarak film izlerim, arada bir hikayeli oyun oynarım nadiren de rekabetçi de takılırım diyorsanız ag275qxn bakın.

Hangisi sizin kullanımınıza daha uygunsa onu alın. Her alanda tek geçerim diyebileceğim bir monitör yok maalesef.

24g42e nin üç eksisi var. Hz değeri artık sınırda. Pivot ve yükseklik ayarı desteği yok. Ayrıca dış kasası plastik ve ayakları kaliteli değil. Ama düştü diyen de görmedim.

Lenovonun artısı rekabetçi oyunlarda 24g42e yi ezip geçmesi. Ayrıca kontrast, renk vs de fena değil. Ergonomisi de iyi. Amaç rekabetçi ağırlıklı ve arada bir hikayeli oyun falansa Lenovo da gönül rahatlığıyla alınabilir. Her alanda mükemmel bir monitör bu bütçede yok. Bunu anlatmaya calışıyorum aslında.
Zaten o lenovaya yetecek paramda yok hocam siz söylediniz diye attım sadece. Bu lenovaya param yetiyor https://www.trendyol.com/lenovo/leg...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.19.3
bunada iyi degil diyorsunuz sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben ağırlıklı olarak film izlerim, arada bir hikayeli oyun oynarım nadiren de rekabetçi de takılırım diyorsanız ag275qxn bakın.

Hangisi sizin kullanımınıza daha uygunsa onu alın. Her alanda tek geçerim diyebileceğim bir monitör yok maalesef.
en fazla 6k bütçem var kral ya taş çatlasın 6.5 diyelim.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,745
Üyeler
185,793
Son üye
AraSxz
Geri