Eklenebilir ama böyle bütçe 800tl daha fazla artıyorHDD, SSD, RAM zamanla eklenir
Eklenebilir ama böyle bütçe 800tl daha fazla artıyorHDD, SSD, RAM zamanla eklenir
Peki R7 2700 mü?R5 2600 mü?Dostlarım şunu açığa kavuşturmak istiyorum Ryzen5 2600 hala günümüzde taş gibi işlemcidir, Render olsun oyun olsun gayet ortalama bir CPU'dur, 3100 ise benim önermediğim tekli çekirdekte 2600 ile yarışan ama çokluda fark yiyen bir işlemcidir.
2700'ü önermem, pahalı kaçar o, İnceHesaptaki sistemi gördünüz sanırım o sistem kötü, PSU ve kasasına güven olmazPeki R7 2700 mü?R5 2600 mü?
Evet onun için demiştim.PSU için iyi değil mi diyorsunuz?2700'ü önermem, pahalı kaçar o, İnceHesaptaki sistemi gördünüz sanırım o sistem kötü, PSU ve kasasına güven olmaz![]()
Hayır iyi değilEvet onun için demiştim.PSU için iyi değil mi diyorsunuz?
ince hesabın sistemelrindeki çoğu sistemin psu su c4Evet onun için demiştim.PSU için iyi değil mi diyorsunuz?
https://www.teknobiyotik.com/bilgis...gb-16gb-ram-480gb-ssd-oyuncu-bilgisayari.htmlHayır iyi değil![]()
Ryzen 7 1. Ve 2. Nesil işlemciler tamamen render ve yayın amaçlı alınabilecek uygun yollu işlemciler, ancak oyun performansları ryzen 5 3. Nesil işlemcilere göre daha kötü.Peki R7 2700 mü?R5 2600 mü?
İkiside 2.nesil.Ryzen 7 1. Ve 2. Nesil işlemciler tamamen render ve yayın amaçlı alınabilecek uygun yollu işlemciler, ancak oyun performansları ryzen 5 3. Nesil işlemcilere göre daha kötü.
2700X oyun konusunda kötü değil, kendim kullanıyorum 3600'le yarışabilecek düzeyde mi? Hayır değil ama ucuza bulunulabilirse alınılabilir. Kendiminki 65 dereceyi geçmiyorRyzen 7 1. Ve 2. Nesil işlemciler tamamen render ve yayın amaçlı alınabilecek uygun yollu işlemciler, ancak oyun performansları ryzen 5 3. Nesil işlemcilere göre daha kötü.
R5 3000 serisi zaten genel olarak oyun için.2700X oyun konusunda kötü değil, kendim kullanıyorum 3600'le yarışabilecek düzeyde mi? Hayır değil ama ucuza bulunulabilirse alınılabilir. Kendiminki 65 dereceyi geçmiyor![]()
Peki ben oyun konusunda kötüler dedimmi2700X oyun konusunda kötü değil, kendim kullanıyorum 3600'le yarışabilecek düzeyde mi? Hayır değil ama ucuza bulunulabilirse alınılabilir. Kendiminki 65 dereceyi geçmiyor![]()