5-6k arası telefon önerisi

Capgras

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
382
Bütçe
5500
Oyun falan pek oynamam gündelik işler için kullanacağım şarjı mümkünse uzun gidecek bir telefon arıyorum.

Samsung'un m serisinin bataryası guzel oyun oynamazsan 1 2 gün idare eder 2. Yılda günde
7 8saat pubg oynatiyor

epey den karşılaştırabilirsin hocam . bende m23 kullanıyorum sormak istediğin soru varsa söylerim cevabını

Şarjı ne kadar gidiyor? Normal kullanımda ısınma, donma vb. şeyler oluyor mu?
ısınma kameranın olduğu yerde oluyor, 2,5 haftadır kullanıyom donma flnda olmadı 120 hz olduğu için çok iyi.
telefonda oyun çok oynamıyom, score hero , drift oyunu fln var. fark etmedim yani ne kadar gittiğini tam cevap vermiyeyim

Ekler

• telefon.jpg
    telefon.jpg
    79.9 KB · Hit: 54
Oyun falan pek oynamam gündelik işler için kullanacağım şarjı mümkünse uzun gidecek bir telefon arıyorum.
Ben de bu bütçede telefon arıyorum ama biraz fazla buldum karar veremiyorum. Redmi note 11 redmi note 9s tecno camon 18p bu telefonlar arasinda kaldim hangisini alsam hangisi daha iyidir onu araştırıyorum

ısınma kameranın olduğu yerde oluyor, 2,5 haftadır kullanıyom donma flnda olmadı 120 hz olduğu için çok iyi.
telefonda oyun çok oynamıyom, score hero , drift oyunu fln var. fark etmedim yani ne kadar gittiğini tam cevap vermiyeyim
Normal kullanımda ısınma oluyor mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben de bu bütçede telefon arıyorum ama biraz fazla buldum karar veremiyorum. Redmi note 11 redmi note 9s tecno camon 18p bu telefonlar arasinda kaldim hangisini alsam hangisi daha iyidir onu araştırıyorum
Ben de karar veremiyorum.

Geri