Bu telefon oyun için daha iyi. Gündelik hayat için önermem.Bende almayı düşünüyorumTecno Camon 18P 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Tecno Camon 18P 128 GB fiyatları 7.199,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Tecno Camon 18P 128 GB özelliklerini incele, 3 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
10s, Realme 8 ve m23 arasında gidip geliyorum hangisini seçeceğimi bilmiyorum.Bu telefon oyun için daha iyi. Gündelik hayat için önermem.
Galaxy A22 alınabilir hem yazılımı da güzel. Ekranı super amoled.
Şarjı ne kadar gidiyor? Normal kullanımda ısınma, donma vb. şeyler oluyor mu?epey den karşılaştırabilirsin hocam . bende m23 kullanıyorum sormak istediğin soru varsa söylerim cevabını
ısınma kameranın olduğu yerde oluyor, 2,5 haftadır kullanıyom donma flnda olmadı 120 hz olduğu için çok iyi.Şarjı ne kadar gidiyor? Normal kullanımda ısınma, donma vb. şeyler oluyor mu?
Ben de bu bütçede telefon arıyorum ama biraz fazla buldum karar veremiyorum. Redmi note 11 redmi note 9s tecno camon 18p bu telefonlar arasinda kaldim hangisini alsam hangisi daha iyidir onu araştırıyorumOyun falan pek oynamam gündelik işler için kullanacağım şarjı mümkünse uzun gidecek bir telefon arıyorum.
Normal kullanımda ısınma oluyor mu?ısınma kameranın olduğu yerde oluyor, 2,5 haftadır kullanıyom donma flnda olmadı 120 hz olduğu için çok iyi.
telefonda oyun çok oynamıyom, score hero , drift oyunu fln var. fark etmedim yani ne kadar gittiğini tam cevap vermiyeyim
Ben de karar veremiyorum.Ben de bu bütçede telefon arıyorum ama biraz fazla buldum karar veremiyorum. Redmi note 11 redmi note 9s tecno camon 18p bu telefonlar arasinda kaldim hangisini alsam hangisi daha iyidir onu araştırıyorum
normal kısımda hiç ısınma olmadı kesin diyebilirimNormal kullanımda ısınma oluyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de karar veremiyorum.
Son olarak birde Telefonun ekran parlaklığını %50 üstü kullanırsan kameranın olduğu yerde oluyor ısınma. iyi günlerTeşekkürler cevaplar için.