hocam yapılır yapılmasınada ne için overclock yapacaksınız birde ne kadar mhz artışı yapacaksınızMsi B650-S pro wifi anakartim var overclock yapabilir miyim sırf bunu icin 5 7600 almalı mıyım
Valla hocam bende bilmiyorum ancak işlemciye overclock yapmak anakart sectim 5 7500f ile yapılır mı onu anlamadimhocam yapılır yapılmasınada ne için overclock yapacaksınız birde ne kadar mhz artışı yapacaksınız
ryzen 5 7600 sakın alma 7500f varken elinde aralarındaki tek fark grafik birimi fps farkı olmuyor testlerde aynı işlemci ikisiMsi B650-S pro wifi anakartim var overclock yapabilir miyim sırf bunu icin 5 7600 almalı mıyım
hocam yapıl yapılmasınada gereksiz olur açıkçası 200-300 mhz için max 5-10 fps değişim olur yani çok büyük değişim beklemeyin birde bunu soğutabilicek bir soğutucunuz varmıValla hocam bende bilmiyorum ancak işlemciye overclock yapmak anakart sectim 5 7500f ile yapılır mı onu anlamadim
E tamam hocam ben şimdi bu 7500f işlemciyi aldim o overclock yapabilir miyimryzen 5 7600 sakın alma 7500f varken elinde aralarındaki tek fark grafik birimi fps farkı olmuyor testlerde aynı işlemci ikisi
Var ama gerek yok yani 5-10 fps içinhocam yapıl yapılmasınada gereksiz olur açıkçası 200-300 mhz için max 5-10 fps değişim olur yani çok büyük değişim beklemeyin birde bunu soğutabilicek bir soğutucunuz varmı
yani hocam gereksiz olur o yüzden normal bir şekildede kullanabilirsinizE tamam hocam ben şimdi bu 7500f işlemciyi aldim o overclock yapabilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Var ama gerek yok yani 5-10 fps için
bu soğutucunun performansı hakkında pek bilgi sahibi değilim ancak silikon şansına bağlı olarak değişir. 7500f'in silikonu oc ile 7600'ü yakalıyabiliyorsa 7600'de onun üstüne çıkabilir herhalde. kule tipi olduğu için çekiniyorum ama soğutucu ve silikon şansınız iyiyse overclock yapabilirsiniz. amd işlemcilerde çarpan kilidi olmuyor sadece a serisi çipset anakartlar overclock'a izin vermiyorThermalright Frost Commander 140 Siyah modeli