Neler Yeni

5 BİN TL'ye HAWK FUTURE BLACK ALDIM H.O / G.O ?

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
soru başlıkta arkadaşlar.

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
soru başlıkta arkadaşlar.
Hocam o modeli hiç bilmiyorum. Ama bugün kargoyla Hawk Gaming Chair Fab V4 Kumaş Oyuncu Koltuğu geldi. Kurulumu biraz güçtü ama yaptım. Şimdi üstünde oturuyorum. Gayet rahat ve konforlu. Kutusu, içeriği, kumaşı ve görsellik olarak premium hissiyatı veriyor. Markayı beğendim yani tavsiye ederim. Ben 3599 TL'ye aldım. Nays ile 250 TL para iadesi geldi. Link gelir bağlantısı kullanarakta eşimin hesabına 359 TL yatacak. Kısaca 3k'ya felan almış oldum. :D

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Hayırlı olsun hocam v1 Kullanıyorum bende gayet memnunum.

Tek sıkıntısı sürekli bakım istiyor (3 ayda bir 20 dk falan) vidaları sıkıyorsun yağını yenilersiniz ve spreyi ile temizlersin.
Balım kiti yanında geliyor 2 sene rahat yeter o kit.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o modeli hiç bilmiyorum. Ama bugün kargoyla Hawk Gaming Chair Fab V4 Kumaş Oyuncu Koltuğu geldi. Kurulumu biraz güçtü ama yaptım. Şimdi üstünde oturuyorum. Gayet rahat ve konforlu. Kutusu, içeriği, kumaşı ve görsellik olarak premium hissiyatı veriyor. Markayı beğendim yani tavsiye ederim. Ben 3599 TL'ye aldım. Nays ile 250 TL para iadesi geldi. Link gelir bağlantısı kullanarakta eşimin hesabına 359 TL yatacak. Kısaca 3k'ya felan almış oldum. :D
Güle güle kullanın hocam XDRIVE ile HAWK arasında kalmıştım hawk aldım bende bakalım gelince çok uğraştırcak mı, hocam kaç günde geldi size ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayırlı olsun hocam v1 Kullanıyorum bende gayet memnunum.

Tek sıkıntısı sürekli bakım istiyor (3 ayda bir 20 dk falan) vidaları sıkıyorsun yağını yenilersiniz ve spreyi ile temizlersin.
Balım kiti yanında geliyor 2 sene rahat yeter o kit.
tamamdır hocam yapılır bakımları çok zor olmasa gerek :)

longinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
756
İsim
Emrullah YAZICI
Güle güle kullanın hocam XDRIVE ile HAWK arasında kalmıştım hawk aldım bende bakalım gelince çok uğraştırcak mı, hocam kaç günde geldi size ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamamdır hocam yapılır bakımları çok zor olmasa gerek :)
Hepsiburada'dan 2 gün önce sipariş verdim. Bu sabah geldi hocam. Hawk veya xDrive derseniz kesinlikle Hawk derim.

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Hepsiburada'dan 2 gün önce sipariş verdim. Bu sabah geldi hocam. Hawk veya xDrive derseniz kesinlikle Hawk derim.
anladım hocam bakalım hızlı gelir inşAllah, mutfak sandalyesinde oturmaktan kambur olacağım yakında :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
Bende hawk chair fab v3 aldım. mayıs 2022 de Sorunsuz kullanıyorum daha hiç bakım yapmadım bi yerinden ses vs gelmiyor gevşeyen bi yeride olmadı. Rahat tavsiye ederim . Hayırlı olsun

SucukEkmek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Emre Kaan
Instagram
emrekaan.038
Bende hawk chair fab v3 aldım. mayıs 2022 de Sorunsuz kullanıyorum daha hiç bakım yapmadım bi yerinden ses vs gelmiyor gevşeyen bi yeride olmadı. Rahat tavsiye ederim . Hayırlı olsun
Teşekkürler hocam :)

Top Bottom