cok alaka dıyelım cıhazın yok nasıl alacan hala tuslu telefon kullananlar var sımdı o 30 lira icin 3k mı verıcem telefonaNe alaka
Doğru hocam kusuruma bakmayın affınıza sığınıyorum, birdahaki konu açışımda bu durumları göz önünde bulunduracağımcok alaka dıyelım cıhazın yok nasıl alacan hala tuslu telefon kullananlar var sımdı o 30 lira icin 3k mı verıcem telefona
sıkıntı yok hocam ne kusuruDoğru hocam kusuruma bakmayın affınıza sığınıyorum, birdahaki konu açışımda bu durumları göz önünde bulunduracağım
yalan süleme 3k değil 1k.....ve bu 30 lira icin en az 3k lık elektronık cıhazlara ıhtıyacımız var super .d
tamam yalan ''sülemem'' ama yıne kar yok .dyalan süleme 3k değil 1k.....
al akıllı telefon ön kamerası da var daha ne olsun.....Samsung Galaxy J3 2016 8GB Altın Cep Telefonu (Ä°thalatçı Firma Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Galaxy J3 2016 8GB Altın Cep Telefonu (İthalatçı Firma Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Abi konunun bununla alakası ne? Nasıl güldürdün beni çok sağol ya. Ömrüm boyunca gördüğüm en boş duyarlardan biri olmuş aahahhaha.ve bu 30 lira icin en az 3k lık elektronık cıhazlara ıhtıyacımız var super .d
duyarla alakası yok olmayanlar ıcın dedım benımkı yok demedım .dAbi konunun bununla alakası ne? Nasıl güldürdün beni çok sağol ya. Ömrüm boyunca gördüğüm en boş duyarlardan biri olmuş aahahhaha.
Elinde bilgisayar var, tuşlu telefonunda olsa siteye üye olursun, internet bankacılığı kullanarak banka işlemlerini gerçekleştirirsin. Valla çok garip.
Bu foruma girip konuyu okuyacak bilgisayar var ama tuşlu telefon evet hocam haklısın sen.duyarla alakası yok olmayanlar ıcın dedım benımkı yok demedım .d