serhatkara34
80+ Bronze
1200+nays ile fiyat kaça geliyor bakarmısınız kullanmadım hiç
bu iyi cam kasalar çok daha pahalı normaldebu mu iyi yoksa bitfenix geçen itopyada 999tl olan kasası mı?
BitFenix Nova Mesh SE Tempered Glass ARGB USB 3.0 White Purple ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
BitFenix Nova Mesh SE Tempered Glass ARGB USB 3.0 White Purple ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile NSE-300-WWGKP-4A ITOPYA'dawww.itopya.com
6800xt xfx merch sıgar mı buna ?GAMELİNE Gameline ARMOR 5x F-RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Gaming Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
GAMELİNE Gameline ARMOR 5x F-RGB Fan Temperli Cam USB 3.0 Gaming Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Gayet güzel görünüyor ihtiyacı olan değerlendirebilir.
fanlar zaten 500 liraavrupa yakasında olan bundanda alabilir 1000tl yazmış bu üstte verilen satış linkindeki yorumdaki alan adam bu ne ayak pek anlamadım belki firma sahibidir
++++++nays ile dahada ucuza gelir n11 linki attım üste
bi müşterin yorumu:++++++nays ile dahada ucuza gelir n11 linki attım üste
Uzun zamandır aradıgım bir üründü uygun fiyatlı akvaryum kasa. Metsa bilişim sayesinde satın aldım benzer bir modeli bu fiyat aralıgında yok çok araştırdım. Kendimde bilgisayarcıyım ürün kalite fiyat performans gerçekten muazzam. Koli de çok sağlam maliyetten kaçmamışlar. Üründen çok memnun kaldım bundan sonra favori ürünüm diyebilirim. Bu fiyata başka seçeneklere bakmayın ALIN ALDIRIN söyleyeceklerim bu kadar. Sistemim RYZEN 7 5700x 32GB RAM RTX3060 12GB EKRAN KARTI. Ben 2 fanlı ekran kartı kullandım. 3 fanlı modellerde rahatça sığacaktır kasa yayla gibi