Neler Yeni

5 gün fullbody 2 gün off day mantıklımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
selim yıldırım
ben 5 gün fullbody 2 gün off day yapıyorum3 aydır ancak ppek bi etki göremdim illa bi etkisi oldu tabi ama çok göremedimm 5 gün full body iyi mi değiştirmem lazımmı ne ile değiştirmem lazım program verebilirmisiniz(hiç bir suplement kullanmıyorum)

Tricepos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
fatih gümüşkabak
Volume asıl önemli olan nokta. Antrenmandan sonra pump almışsan, ertesi gün göğsündeki bacağındaki yanma hissini hala hissediyorsan 1 gün basıp 1 gün off vermelisin. Ha ertesi güne pump inmişse, acı da dinmişse yarı bölgesel antrenmana başlayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
selim yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Volume asıl önemli olan nokta. Antrenmandan sonra pump almışsan, ertesi gün göğsündeki bacağındaki yanma hissini hala hissediyorsan 1 gün basıp 1 gün off vermelisin. Ha ertesi güne pump inmişse, acı da dinmişse yarı bölgesel antrenmana başlayabilirsin.
yarı bölgesel dedğiniz upper body llower body mi hocam birde örnek program veririmisniz

salla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ssksk
İnternete push pull legs program diye yaz kendine uygun olanı seç bu kadar basit

Tricepos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
fatih gümüşkabak
yarı bölgesel dedğiniz upper body llower body mi hocam birde örnek program veririmisniz
Yarı bölgesel için 1. gün göğüs sırt biceps 2. gün omuz triceps bacak. Göğüs, Sırt ve Bacak için 3 er hareket, biceps omuz ve triceps için 2 şer hareket. Form analiz yapamadığım için sen en iyi hangi hareketleri hissediyorsan onları seç yada eğitmenine sor. O da bakmıyorsa internetten araştır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
selim yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternete push pull legs program diye yaz kendine uygun olanı seç bu kadar basit
öyle kolay diyorsun ama ben araştırdım çok araştırdım am çok karışık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yarı bölgesel için 1. gün göğüs sırt biceps 2. gün omuz triceps bacak. Göğüs, Sırt ve Bacak için 3 er hareket, biceps omuz ve triceps için 2 şer hareket. Form analiz yapamadığım için sen en iyi hangi hareketleri hissediyorsan onları seç yada eğitmenine sor. O da bakmıyorsa internetten araştır.
tamamdır hoca m teşşekkürler

salla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Ssksk

Ekler

• IMG_20240830_231048.jpg
    IMG_20240830_231048.jpg
    297.4 KB · Hit: 8