Neler Yeni

Öneri 5 pin hot swap switch önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Uygar Furkan EDEBALİ
Bütçe
1500
Dün temu'dan AULA F75 siparişi verdim. İçinde gelecek switchler hakkında bir bilgi bulamadım, epomaker sitesinde de 2 farklı switch'le satışı var sanırım onlar hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim öncelikle. Gelecek switchleri bilmediğimden hazır custom'a da geçebiliyorken switch aramaya başladım öneri istiyorum. Ucuz olması ilk tercihim ama bütçem gayet esnek hoşuma giden bir şey olursa alırım fiyatına bakmadan.
Yazılımcı olduğum için bir süre sonra ses çok rahatsız etmeye başlıyor olabilecek en sessiz ve basış hissiyatı en düşük switch'i denemek istiyorum.
Link olarak paylaşım yaparsanız çok çok çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.

Gurkanpiro

80+ Platinum
ıcınde zaten guzel swıtchler var beyaz leobog reaper sıyah da ıse leobog graywood v3 var
3pinli switchlerde olur lakin sallanma yapar

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen Yılmaz
icindeki switchlerde oldukca guzel ancak illa bir oneri yap dersen ktt kang white v3 derim 3 pinli ama uyuyor diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Uygar Furkan EDEBALİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ıcınde zaten guzel swıtchler var beyaz leobog reaper sıyah da ıse leobog graywood v3 var
3pinli switchlerde olur lakin sallanma yapar
Hocam 3 pinli sallanma yapar derken, rahatsız edicek düzeydeyse tamamen es geçicem 3 pinli switch satın almayı. İçindeki switchlerden memnun kalır mıyım bilmiyorum ama ultra sessiz ve hafif bir switch deneyimlemek istiyorum. Bir de değiştirebileceğim bir set switch'de evde bulunsun istiyorum her halûkarda

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,191
İsim
yusuf ecer
Dün temu'dan AULA F75 siparişi verdim. İçinde gelecek switchler hakkında bir bilgi bulamadım, epomaker sitesinde de 2 farklı switch'le satışı var sanırım onlar hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim öncelikle. Gelecek switchleri bilmediğimden hazır custom'a da geçebiliyorken switch aramaya başladım öneri istiyorum. Ucuz olması ilk tercihim ama bütçem gayet esnek hoşuma giden bir şey olursa alırım fiyatına bakmadan.
Yazılımcı olduğum için bir süre sonra ses çok rahatsız etmeye başlıyor olabilecek en sessiz ve basış hissiyatı en düşük switch'i denemek istiyorum.
Link olarak paylaşım yaparsanız çok çok çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Çok hassas ve sessiz bir switch mi arıyorsun, doğru mu anladım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Alperen Yılmaz
Hocam 3 pinli sallanma yapar derken, rahatsız edicek düzeydeyse tamamen es geçicem 3 pinli switch satın almayı. İçindeki switchlerden memnun kalır mıyım bilmiyorum ama ultra sessiz ve hafif bir switch deneyimlemek istiyorum. Bir de değiştirebileceğim bir set switch'de evde bulunsun istiyorum her halûkarda
outemu silent peach veya lemon olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Uygar Furkan EDEBALİ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,191
İsim
yusuf ecer
Evet çok hassas ve sessiz olsun istiyorum.

Silent peach çok hoşuma gitti, etrafındaki korumalar dikkatimi çekti keycaplerle uyumlu olur mu hocam?
Outemu b*k seviye switch. Sakın almayın.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,191
İsim
yusuf ecer
Peki hocam lineer ve düşük pressure isteyen switch önerisi yapabilir misiniz.
Gateron white v3 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçeyi aşmayım derseniz sea salt switchler vardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,092
Üyeler
163,946
Son üye
osmanmedia
Top Bottom