Dostum işlemci ve ekran kartları %100 kullanılacak buda doğru orantıda sıcaklığı artıracak sen soğutmak için klima alıcaksın elektrik faturası fazla gelecekSoğuk ve sıcak topraklarla ne alakası var bilmediğimden soruyorum?
Dostum işlemci ve ekran kartları %100 kullanılacak buda doğru orantıda sıcaklığı artıracak sen soğutmak için klima alıcaksın elektrik faturası fazla gelecekSoğuk ve sıcak topraklarla ne alakası var bilmediğimden soruyorum?
UV+OC ile rahat çalışıyorlar düşük derecelerde.Dostum işlemci ve ekran kartları %100 kullanılacak buda doğru orantıda sıcaklığı artıracak sen soğutmak için klima alıcaksın elektrik faturası fazla gelecek
Ab yuh be bu kadar da kazık olmassın.Kartları 2. elden 7.5k' ya getirsen, 1200W PSU ile 10K desen diğerleri de 1.5k tutsa 12K civarına olur sanki
Niyet ettim ancak ekran kartı bulamadım ve yapan arkadaşım hiç kar etmediUV+OC ile rahat çalışıyorlar düşük derecelerde.
Sorum var;
Bu işle hiç ilgilendiniz mi?
Kaç kartla yaptı? Ve ne zaman?Niyet ettim ancak ekran kartı bulamadım ve yapan arkadaşım hiç kar etmedi
6 ay önce bıraktı toplam 1 yıl yaptı ve 7 kartla bende inanmadım ama dediğim gibi elektrik faturası artmışKaç kartla yaptı? Ve ne zaman?
6 ay ile şu kur arasında 3-4 katlık fiyat artışı var yalnız_?6 ay önce bıraktı toplam 1 yıl yaptı ve 7 kartla bende inanmadım ama dediğim gibi elektrik faturası art
Ama faturalarda zam geldi6 ay ile şu kur arasında 3-4 katlık fiyat artışı var yalnız_?
Güzelmiş. Ama ben İstanbul da yaşıyorum.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...ver-6-ekran-kartli-mining-rig-873763725/detay Şunu alıp miningle kar edeceğim diyip çok bilgisi olmayan arkadaşlara üzülüyorum.