Razer Blackwidow Klavye Türkçe Kitap
Razer Blackwidow Klavye Türkçe Kitap Tüm Kitap, Müzik ve DVD ürünlerini en uygun fiyatlara bulabileceğiniz, çok satan ve yeni çıkan kitaplara ulaşabileceğiniz tek adres.
Hocam büyük ihtimal dolandırıcı bir sitedir ininal kartınızda 150 tl varsa hepsini alırlar bir sanal kart oluşturun ona 5tl atınTC Kimlik istiyorlar 11111111111 yazsam olur mu
Adamlar herşeyi 5 TL'ye bırakıyor .dRazer Blackwidow Klavye Türkçe Kitap ne la? Kitap mı yolluyorlar? Anlamadım.![]()
Razer Blackwidow Klavye Türkçe Kitap
Razer Blackwidow Klavye Türkçe Kitap Tüm Kitap, Müzik ve DVD ürünlerini en uygun fiyatlara bulabileceğiniz, çok satan ve yeni çıkan kitaplara ulaşabileceğiniz tek adres.www.birxy.com
Bence fiyatlar yanlış girilmiş.Hocam büyük ihtimal dolandırıcı bir sitedir ininal kartınızda 150 TL varsa hepsini alırlar bir sanal kart oluşturun ona 5tl atın
Yok da değil 1000 TL şeyi 5 TL'ye satıyorlar :dHocam büyük ihtimal dolandırıcı bir sitedir ininal kartınızda 150 TL varsa hepsini alırlar bir sanal kart oluşturun ona 5tl atın
Hepsine mi wqewqeqBence fiyatlar yanlış girilmiş.
ininalımda tam tamına 25 tl var zenginimHocam büyük ihtimal dolandırıcı bir sitedir ininal kartınızda 150 TL varsa hepsini alırlar bir sanal kart oluşturun ona 5tl atın
tc yi ne yazdın 11111111110 mıAdresi veriyorum gg olmayalım FBI falan basmaz umarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Internette site hakkında 1 gram bilgi yok evimi fbi basmayacaksa alcam
Neyi feda etmeye hazırsınAlıyorum tosla ile
O gerçek numara değil mi :dtc yi ne yazdın 11111111110 mı![]()
o yüzden sordum zatenO gerçek numara değil mi :d