MattJohn
80+ Bronze
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır hocam teşekkürlerFarkı olmaz, diğer RAM den dolayı CL17 çalışacak her türlü.
Tamamdır hocam teşekkürlerFarkı olmaz, diğer RAM den dolayı CL17 çalışacak her türlü.
Paraya kıyıp en iyisini alayım dersen:Tamamdır hocam teşekkürlertermal macun öneriniz var mı? Uzun süre idare edecek kaliteli bir şey alsam iyi olur, bir kere halledip sıkıntısız çalışmasını istiyorum. Şu an fanlar internette gezerken bile sürekli çalışıyor çünkü.
Cooler Master gerçekten iyiymiş hocamParaya kıyıp en iyisini alayım dersen:
Şuan benim de kullandığım F/P ürünü olarak ise bu iyidir
![]()
Arctic MX-4 2020 En Yüksek Performanslı Termal Macun 4 gr (AR-ACTCP00002B) - Termal Macun - Soğutucu Ürünler - Bayram Kampanyası | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük...www.teknobiyotik.com
@55superx @Adana @𝚈ı𝚕𝚖𝚊𝚣 @ensarxx @Remi Nasıl sizce arkadaşlar?Arkadaşlar iki tane daha RAM buldum GSkill'e ek olarak. Nasıl sizce?
![]()
Mushkin 16 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM MES4S240HF16G Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mushkin 16 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM MES4S240HF16G Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Mushkin 16 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM MES4S240HF16G Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Skhynix 16 GB 2400 MHz DDR4 SODIMM HMA82GS6AFR8N-UH Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Skhynix 16 GB 2400 MHz DDR4 SODIMM HMA82GS6AFR8N-UH Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Skhynix 16 GB 2400 MHz DDR4 SODIMM HMA82GS6AFR8N-UH Ram özelliklerini incele, 1.219,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hatta bu ikinci attığım direk benim pc'de olan ramin aynısı sanırım. Güzel olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşlar bir de laptop'ın içindeki parçalara vücuttaki elektrik zarar vermesin diye antistatik eldiven ya da bileklik, eski termal macunu sökmek için de izopropil alkol almayı düşünüyorum. Attığım ürünler nasıl sizce?
![]()
Beybi U150 Antistatik Pu Dikişsiz Örme Eldiven No:9 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Beybi U150 Antistatik Pu Dikişsiz Örme Eldiven No:9 fiyatlarını Akakçe ile takip et! Beybi U150 Antistatik Pu Dikişsiz Örme Eldiven No:9 özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Soft Touch Antistatik Esd Ad-10b Elektrikçi Eldiven 1 Çift Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Soft Touch Antistatik Esd Ad-10b Elektrikçi Eldiven 1 Çift yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Diğer Hırdavat Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11
Diğer Hırdavat Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer Hırdavat Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Diğer Cep Telefonu Yedek Parçaları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Arduino Ürünleri ve Setleri - n11
Arduino Ürünleri ve Setleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Arduino Ürünleri ve Setleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Şuana kadar laptop veya masaüstü bilgisayar işlemlerimde hiç böyle ekipmanlar kullanmadım
Hocam YouTube'da laptop tamiri yapan kanalları fln izliyordum da adam termal macunu sökerken izopropil alkol kullanıyordu ordan gördüm ben de, daha kolay oluyor sanırım. Antistatik eldiveni de telefon tamiri yapan kanallarda görmüştüm içerdeki parçalara elektrik akımı fln geçer diye vücuttan, lazım olabilir diye düşündüm ben de.Şuana kadar laptop veya masaüstü bilgisayar işlemlerimde hiç böyle ekipmanlar kullanmadım
RAM olarak attıklarınız da olur sorun olmaz.
Ben ekipmanlara hiç ihtiyaç duymadım ama alıp kullanmanın zararı olmaz sonuçta size kalmışHocam YouTube'da laptop tamiri yapan kanalları fln izliyordum da adam termal macunu sökerken izopropil alkol kullanıyordu ordan gördüm ben de, daha kolay oluyor sanırım. Antistatik eldiveni de telefon tamiri yapan kanallarda görmüştüm içerdeki parçalara elektrik akımı fln geçer diye vücuttan, lazım olabilir diye düşündüm ben de.
RAM olarak attıklarımdan SK Hynix olanı alacağım gibi gözüküyor. Hem fiyatı uygun hem bende olan RAM'in tamamen aynısı, uyumlu çalışabilir.
SSD için de sizin önerdiğiniz 2 TB olan Silicon Power çok hoşuma gitti. Ancak benim laptop'a uyar mı sizce? RAM en son 32 GB kadar desteklediğini biliyorum ama SSD hakkında bilgim yok.
Bu arada cevaplarınız için çok teşekkür ederim![]()
Tamamdır hocam çok teşekkürlerBen ekipmanlara hiç ihtiyaç duymadım ama alıp kullanmanın zararı olmaz sonuçta size kalmış
RAM olarak dediğiniz modeli alabilirsiniz işinizi görür.
SSD konusunda uyum sorunu olacağını sanmıyorum, SSD tarafında bir boyut sınırlaması olmaz.
Şuan 2400MHz CL17 olarak çalışıyor gözüküyor ama başka bir programla daha teyit etmekte fayda var.![]()
Mushkin 16 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM MES4S240HF16G Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Mushkin 16 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM MES4S240HF16G Ram fiyatlarını Akakçe ile takip et! Mushkin 16 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM MES4S240HF16G Ram özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
@Adana @𝚈ı𝚕𝚖𝚊𝚣 @ensarxx @Remi @55superx hocam sipariş ettim parçaları, ulaştı bugün elime. Üstteki RAM'i satın aldım ancak açıklamada 2400 MHz yazmasına rağmen 3200 MHz çıktı. İade mi etsem ne yapıcam bilmiyorum, halbuki açıklamada 2400 MHz yazmasına rağmen satıcıya mesaj atıp sormuştum yine de 3200 MHz yollamış. Bir akıl verin bana hocam ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle gözüküyor bilgisayarımda