50-60K bütçede masaüstü bilgisayar tavsiyesi

ben faizsiz 9 taksit yapıştıracağım hocam o yüzden. Ha şurda 1 ay sonrasında ben boşum belki çalışırım çalışırsam hiç fena olmaz bu sefer gelirim buraya keyfime göre yok şurdan yok buradan demeden güzel bi pc dizerim
umarım istediğiniz gibi olur fakat dediğim gibi çalışmaya başlayacağınız için 3-6-9 taksit fark etmiyor dediğiniz gibi hepsi burada yerine Amazon dan alabilirsiniz ekran kartları faizsiz 9 ay taksitliysi

işlemci

ekran kartı

anakart

ram
https://www.si nerji.gen.tr/patriot-32gb-2x16-viper-venom-rgb-6000mhz-cl30-ddr5-expo-ram-pvvr532g600c30k-p-53873?utm_campaign=cpcElcinHnm&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw8IfABhBXEiwAxRHlsPu0zLAULgrYAOxPlWYA14Yz2_5NrvXu4g6R01pPNaF1xWnhdmxdmBoCwDIQAvD_BwE

SSD

kasa+PSU

işlemci soğutucu

sistem böyle toplamda 60.892 lira yapıyor etiketlediğiniz kişiler benden daha bilgi daha iyi sistem çıkarabilirler onları beklemenizi öneririm ben sadece istediğiniz gibi öneride bulunuyorum :)
sistem çok iyi direkt aynısını önerirdim zaten psu hakkında bi bilgimiz var mı ?

bunu dün de gördüm hiç bir yerde tesini bulamadım linusun ve SPL tier listinde genelde BPA serisi E tier geçiyor bilemedim.
çoğu yerde öneriliyor bir sıkıntı çıkarır mı bilmiyorum şans işi dememiz daha doğru olur adam akıllı bir inceleme gelmeden net bir şey söyleyemeyiz

Geri