Eneskurt98
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 40000
Merhaba 30-40k arası bir kasa almayı düşünüyorum 40k yı 1-2 lira yukarıya çekebilirim.
Pc işlerinden fazla anlamıyorum. beni uzun süre götürecek zamanı geldiğinde yükseltmeler yapabileceğim güncele yakın bir kasa bulma amacındayım.
1080p 165hz monitörüm var monitör değiştirmeyi düşünmüyorum.
Gamegarajdaki PerfEdge 5A sistemi önerisi aldım özelleştirilmiş halini liste olarak yazıyorum
www.gamegaraj.com
Parça olarak baktığımda daha pahalıya geldiğini söyleyebilirim hatta güvenilir bilindik satıcılara baktığımda fark çok daha fazla oluyor. O riske girmek istemiyorum hem de parça olarak satın alıp birleştirmek gözümü korkutuyor.
Sizden ricam tam olarak f/p ürünü sayılır mı? Bu tutara daha iyi önerebileceğiz alternatif bir hazır sistem var mı? Beklersem daha iyi bir f/p ürünü bulabilir miyim?
34-40k arası deme sebebim eğer çok fark olmayacaksa o kadar para verme aralarında çok performans fark yok bunu al gibi bir öneri olursa diyedir. Gerçekten 42k yı aşmayı düşünmüyorum.
Pc işlerinden fazla anlamıyorum. beni uzun süre götürecek zamanı geldiğinde yükseltmeler yapabileceğim güncele yakın bir kasa bulma amacındayım.
1080p 165hz monitörüm var monitör değiştirmeyi düşünmüyorum.
Gamegarajdaki PerfEdge 5A sistemi önerisi aldım özelleştirilmiş halini liste olarak yazıyorum
PerfEdge 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
PerfEdge 5A Nvidia RTX 5060 Ti ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.
-
AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz- 5.0GHz 32MB AM5 65W Tray İşlemci
- ASUS PRIME B650M-R AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
- Palit RTX5060Ti Infinity 3 16GB 128Bit GDDR7 Ekran Kartı
- TwinMOS VOLTX RGB 32GB 6000MHz DDR5 CL36 Masaüstü Bilgisayar RAM (1 adet RAM)
- TwinMOS CoreX 1TB 5000-4800MB/s M.2 SSD NVCX1TBG42280
- XPG Lander 500 650W 80+ 4x120mm Rainbow Kasa Siyah
- FSP MP7 120mm Siyah ARGB Kule Tipi Soğutucu
Parça olarak baktığımda daha pahalıya geldiğini söyleyebilirim hatta güvenilir bilindik satıcılara baktığımda fark çok daha fazla oluyor. O riske girmek istemiyorum hem de parça olarak satın alıp birleştirmek gözümü korkutuyor.
Sizden ricam tam olarak f/p ürünü sayılır mı? Bu tutara daha iyi önerebileceğiz alternatif bir hazır sistem var mı? Beklersem daha iyi bir f/p ürünü bulabilir miyim?
34-40k arası deme sebebim eğer çok fark olmayacaksa o kadar para verme aralarında çok performans fark yok bunu al gibi bir öneri olursa diyedir. Gerçekten 42k yı aşmayı düşünmüyorum.