30k-40k Arası Sistem Tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
40000
Merhaba 30-40k arası bir kasa almayı düşünüyorum 40k yı 1-2 lira yukarıya çekebilirim.
Pc işlerinden fazla anlamıyorum. beni uzun süre götürecek zamanı geldiğinde yükseltmeler yapabileceğim güncele yakın bir kasa bulma amacındayım.
1080p 165hz monitörüm var monitör değiştirmeyi düşünmüyorum.
Gamegarajdaki PerfEdge 5A sistemi önerisi aldım özelleştirilmiş halini liste olarak yazıyorum

• Game Garaj
    AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz- 5.0GHz 32MB AM5 65W Tray İşlemci
  • Game Garaj
    ASUS PRIME B650M-R AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
  • Game Garaj
    Palit RTX5060Ti Infinity 3 16GB 128Bit GDDR7 Ekran Kartı
  • Game Garaj
    TwinMOS VOLTX RGB 32GB 6000MHz DDR5 CL36 Masaüstü Bilgisayar RAM (1 adet RAM)
  • Game Garaj
    TwinMOS CoreX 1TB 5000-4800MB/s M.2 SSD NVCX1TBG42280
  • Game Garaj
    XPG Lander 500 650W 80+ 4x120mm Rainbow Kasa Siyah
  • Game Garaj
    FSP MP7 120mm Siyah ARGB Kule Tipi Soğutucu
₺ 42.464,25 (Her baktığımda farklı fiyat görüyorum sabah sanırım 200 tl daha ucuzdu altın kuru gibi mübarek)

Parça olarak baktığımda daha pahalıya geldiğini söyleyebilirim hatta güvenilir bilindik satıcılara baktığımda fark çok daha fazla oluyor. O riske girmek istemiyorum hem de parça olarak satın alıp birleştirmek gözümü korkutuyor.

Sizden ricam tam olarak f/p ürünü sayılır mı? Bu tutara daha iyi önerebileceğiz alternatif bir hazır sistem var mı? Beklersem daha iyi bir f/p ürünü bulabilir miyim?
34-40k arası deme sebebim eğer çok fark olmayacaksa o kadar para verme aralarında çok performans fark yok bunu al gibi bir öneri olursa diyedir. Gerçekten 42k yı aşmayı düşünmüyorum.

Merhaba 30-40k arası bir kasa almayı düşünüyorum 40k yı 1-2 lira yukarıya çekebilirim.
Pc işlerinden fazla anlamıyorum. beni uzun süre götürecek zamanı geldiğinde yükseltmeler yapabileceğim güncele yakın bir kasa bulma amacındayım.
1080p 165hz monitörüm var monitör değiştirmeyi düşünmüyorum.
Gamegarajdaki PerfEdge 5A sistemi önerisi aldım özelleştirilmiş halini liste olarak yazıyorum

• Game Garaj
    AMD Ryzen 5 7500F 3.7GHz- 5.0GHz 32MB AM5 65W Tray İşlemci
  • Game Garaj
    ASUS PRIME B650M-R AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
  • Game Garaj
    Palit RTX5060Ti Infinity 3 16GB 128Bit GDDR7 Ekran Kartı
  • Game Garaj
    TwinMOS VOLTX RGB 32GB 6000MHz DDR5 CL36 Masaüstü Bilgisayar RAM (1 adet RAM)
  • Game Garaj
    TwinMOS CoreX 1TB 5000-4800MB/s M.2 SSD NVCX1TBG42280
  • Game Garaj
    XPG Lander 500 650W 80+ 4x120mm Rainbow Kasa Siyah
  • Game Garaj
    FSP MP7 120mm Siyah ARGB Kule Tipi Soğutucu
₺ 42.464,25 (Her baktığımda farklı fiyat görüyorum sabah sanırım 200 tl daha ucuzdu altın kuru gibi mübarek)

Parça olarak baktığımda daha pahalıya geldiğini söyleyebilirim hatta güvenilir bilindik satıcılara baktığımda fark çok daha fazla oluyor. O riske girmek istemiyorum hem de parça olarak satın alıp birleştirmek gözümü korkutuyor.

Sizden ricam tam olarak f/p ürünü sayılır mı? Bu tutara daha iyi önerebileceğiz alternatif bir hazır sistem var mı? Beklersem daha iyi bir f/p ürünü bulabilir miyim?
34-40k arası deme sebebim eğer çok fark olmayacaksa o kadar para verme aralarında çok performans fark yok bunu al gibi bir öneri olursa diyedir. Gerçekten 42k yı aşmayı düşünmüyorum.
hocam bulduğunuz sistem ile alttaki sistem arasında bazı oyunlarda çok az fps farkı oluyor. ama nvidianın nimetlerinden faydalanacak sanız bulduğunuz sistem çok iyi.

kanka donanım arşiv youtube videosu çekti bu kasa le ılgılı ıstersen onu bır ızle ama benım yorumum tam bır f/p urunu
hocam bulduğunuz sistem ile alttaki sistem arasında bazı oyunlarda çok az fps farkı oluyor. ama nvidianın nimetlerinden faydalanacak sanız bulduğunuz sistem çok iyi.

İkinize de çok teşekkür ederim. Ben bu konuyu açalı bir süre geçti ve o süreçte 5070 ekran kartına sahip bir kasa almaya karar verdim. Şu an 40k civarına bulabilir miyim umuduyla indirim bekliyorum.

Geri