-CrawL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,181
Çok fark var ya sankiEverest pişmanlıktır...
Gamepower gibi markalara yönelin
Çok fark var ya sankiEverest pişmanlıktır...
Gamepower gibi markalara yönelin
70tl bütçede Pmw 3327 sensör beklememek lazım.Tırt
Çöp.
4 Yıl SGM X9 kullandım 50 TL'ye almıştım markaya değil modele göre yorum yap.Aldığım bi Everest mouse 2 hafta olmadan bozuldu.
O mouseyi kullandım onun için söyledim.70tl bütçede Pmw 3327 sensör beklememek lazım.
aga everest sm 770 vardı 3 sene kullandım elımın şeklını değiştirdı ergonomısı berbat ama sağlamlığına laf yok üstune kola dokuldu su dokuldu duvara bile firlattım yıne bısey olmamıstı sımdı g203 kullanıyorum çok memnunum.3 Yıl önce öyle idi zaten.
Ben 45 TL'ye almıştım + Mousepad ile.
Her modeli bir olmuyor ürünleri yurt dışından ithal ettiği için.
Şu mouse'un atası SGM-X7 ama kaç marka logo basıp sattı bunu sayamadım
Kullanıyorum memnunum ve ucuz 2 3 ay oldu bi sıkıntı yaşamadım.
Yine de 70 TL'ye iş mouseu mu oyuncu mouseu mu diye sorsalar çok rahat iş mouseu derim.4 Yıl SGM X9 kullandım 50 TL'ye almıştım markaya değil modele göre yorum yap.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O mouseyi kullandım onun için söyledim.
Aralarında fiyat olarak en mantıklısı bu
aynen xdŞu mouse'un atası SGM-X7 ama kaç marka logo basıp sattı bunu sayamadım![]()
Egonomisi çok iyi. Logitech'de bile Razer'da bile böyle ergonomi göremedim. Keşke herkes marka bassa
Ben kullandım. Kırmızıya döndü rengi toptan. Ve kablosu biryere takıldı az bişey çektim koptu. Ama ergonomik olarak muazzam.Siz hayatınız da bir kere everest ürünü kullandınız mı da kötülüyorsunuz ?
Sakın yukarıdaki gibi R44 almayın. Takılma sorunu var. Sakın, aman diyeyim.Bir hafta daha geç alırsam olurÖneriniz nedir?
Kullandım ve attığınızı alan tonla kişi var ve hep 6 aya falan bozulduğunu söylüyor.Siz hayatınız da bir kere everest ürünü kullandınız mı da kötülüyorsunuz ?