50 Bin TL'ye Kadar 12 Ay Taksitle 0.99 Faizle PC

dostum faize girmiycek olanında aklını karıştırıp günahına girme gerek yok böyle konuya bence senin kadar gereksiz bi adam görmedim
insanların faydalanması için bi şey paylaşan adama laf etmek günah değil faiz günahsa seve seve günah işlerim:D malum parti seçmeni gibisin iyi forumlar

Uygunsuz Dil
sanki herkes günahsız da faizden kaçıorsunuz. Şaka gibisiniz valla adam görmüş paylaşmış alan alır almayan yoluna bakar kral :D
Forumda görüş belirtiyor adam diyorsun ki "Sanane alan alır" m*l alan alır zaten adam yanlış bir şey de söylemiyor, Forumun amacı ne o zaman?

kredi çekip herhangi bir şey yapmak haram evet?
Tm kardeşim eyw umarım bir gün o zaman kredi çekmeye ihtiyacın olmaz biz işimizi kredi çekerek kurduk Allah'a şükürler olsun ki işimiz oturdu ekmeğimizi kazanıyoruz yeri geliyor yardimimizi da yapıyoruz bu Kredi olamasa kimse bize yardım etmeyecekti

@Kürşat Kütükçü sayesinde forumdaki cahilleri görmüş olduk,teşşekürler.3 kitaptaki tüm büyük günahları işliyor sonra buraya gelip faiz haram diyor.Komik bu insanlar.

Faizin haram olduğu pc forumundamı aklınıza geldi boş beleş yorumlar yapmayın adam fırsat paylaşmış

İhtiyacı olanlar bakabilir taksitle belki Sistem vs almak isterseniz bilgisayarlarda 12 taksit mevcut
Kimsenin günahını almayayım ama faiz e laf edenler göz göre göre kim bilir neler yapıyor.
Alkol içip domuz eti yemem gibi bir şey bu
Adam ihtiyacı olabilecekler için bilgilendirmek istemiş konunun çekildiği yerlere bak

Geri