50 Bin TL'ye Kadar 12 Ay Taksitle 0.99 Faizle PC

Forumda görüş belirtiyor adam diyorsun ki "Sanane alan alır" m*l alan alır zaten adam yanlış bir şey de söylemiyor, Forumun amacı ne o zaman?
Haddini aşma düzgün konuş. Haramdan bahsedipte millete mal deme.

Herkes din adamı olmuş ya. Bayağı komik. Bu dönemde kredisiz sistem toplamak çok zor. İyi fırsat bu arada.
@Mehmet Yılmaz hocam kapatın direk gerek yok bu tartışmaya
Konu neden kapatılıyor onu anlamadım? Siz başlatıyorsunuz konuyu ardından konunun kapatılmasını istiyorsunuz.

İsteyen faiz yer isteyen yemez, günah veya değil kimseyi alakadar etmez. Sunulan bu fırsatı görmemiz için bu şekilde bir konu açmış ki gayet normal. Fırsat gayet güzelmiş, bi bakacağım.

Dini yasaklar ve sevaplar, dine mensup insanlar içindir... İnsanların düşüncelerini, kendi inandıklarınızla yargılamayın.... islamofobi'nin sebebisiniz...

Forumda görüş belirtiyor adam diyorsun ki "Sanane alan alır" m*l alan alır zaten adam yanlış bir şey de söylemiyor, Forumun amacı ne o zaman?
Ek olarak ben de görüşümü belirttimi bu durumda malum kelime sana denk geliyor, saygılar :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Diyorum knk sen demiyormuydun alan alır ginaha giren girer diye?
Yazık valla sana

Yyaw uzatmayalım arkadaşlar herkesin görüşü kendine ait. Herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle hareket etsin. İyi akşamlar.

Ek olarak ben de görüşümü belirttimi bu durumda malum kelime sana denk geliyor, saygılar :kekw:

Yazık valla sana
Şimdi de yazık diyerekdediğim şey ile ilgili hiçbir karşı tavır sergilemeyerek üste çıkmaya çalışıyorsun...

Diyorum knk sen demiyormuydun alan alır ginaha giren girer diye?
Bende müslümanım da seni ilgilendirmez faizin günahı herkes kendince sorgulanacak sanane milletten. Ayrıca faizin Günah olduğu bilmeyen yok zaten.

Yyaw uzatmayalım arkadaşlar herkesin görüşü kendine ait. Herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle hareket etsin. İyi akşamlar.
adam haklı beyler

Bende müslümanım da seni ilgilendirmez faizin günahı herkes kendince sorgulanacak sanane milletten. Ayrıca faizin Günah olduğu bilmeyen yok zaten.
Yaw ben ne dedim knk ya kafayı yicem

Şimdi de yazık diyerekdediğim şey ile ilgili hiçbir karşı tavır sergilemeyerek üste çıkmaya çalışıyorsun...
Evet bi sorun mu var? Tartışmaya devam edip neden seninle zaman kaybedeyim bilader. Şu mesajı yazmak bile zaman kaybından başka bi şey değide neyse işte...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,504
Üyeler
184,942
Son üye
jhondurans
Geri