Neler Yeni

50 bin TL'ye kadar sistem

umut1214

80+
Monitör dahil değil arkadaşlar yeni atanfım atandığım yerdr hiçbişey yok ondan adam akıllı pc toplamak veya hazır almak istiyorum teşekürler.
Ekran kartı olarakda nvidia olmasını istiyorum.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
4070 Ti sistem ortaya çıkar. Hangi çözünürlükte kullanacaksınız?

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum
Toplama daha iyi olur

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
İlgilendiği Kategoriler

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Kasa + Psu olarak bu gayet yeterli
https://www.sinerji.gen.tr/deepcool...-glass-argb-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-46644
Ssd olarak attığın ssd de dram yok. Bunu öneriririm
https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-...xceria-g2-1tb-m-2-disk-fiyati,1584803490.html
Ram olarak da bunu öneririm, daha iyi bir ram.
https://www.vatanbilgisayar.com/gsk...siyah-ddr5-6000mhz-cl36-1-35v-rgb-pc-ram.html
İşlemci için o kadar kaliteli sıvı soğutma alacaksan, 7600 yerine 7600x al.
https://www.akakce.com/islemci/en-u...-alti-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,2120992208.html

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Attigim ssd kaliteli uzun sure gider, dram olmasa bile dustugunde seninkine gelir anca, psu yeterse attigin kasa gayet iyi ram icinse parayi cope atmak diye yorumladim 1 2 fps icin 1.5k verilmez

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Attigim ssd kaliteli uzun sure gider, dram olmasa bile dustugunde seninkine gelir anca, psu yeterse attigin kasa gayet iyi ram icinse parayi cope atmak diye yorumladim 1 2 fps icin 1.5k verilmez
Hocam araştırmadığın için cahilliğine veriyorum ve kızmıyorum.
En basitinden dramsiz ssdlerin ömürleri daha kısa oluyor, attığın ssd qlc kullanıyor, tlc kullanan ssd almak her zaman daha mantıklıdır. Bu yüzden senin attığın ssd 3 yıl garanti verirken, benimki 5 yıl garanti veriyor.
Ram için de 1-2 fps demişsiniz, güldüm. Sizi attığınız 5200mhz cl40 ram, benim attığım 6000mhz cl36 ve expo ram. Aradaki fps farkları için isterseniz internetten araştırma yapın. Bakmak istemiyorsanız da örnek olması açısından bir tane ss atayım.
resim_2023-09-10_174655791.png

umut1214

80+
Hocam bu anakart intel için yaziyo amd sıkıntı olmaz dimi? Tam bilmiyomda

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Hocam araştırmadığın için cahilliğine veriyorum ve kızmıyorum.
En basitinden dramsiz ssdlerin ömürleri daha kısa oluyor, attığın ssd qlc kullanıyor, tlc kullanan ssd almak her zaman daha mantıklıdır. Bu yüzden senin attığın ssd 3 yıl garanti verirken, benimki 5 yıl garanti veriyor.
Ram için de 1-2 fps demişsiniz, güldüm. Sizi attığınız 5200mhz cl40 ram, benim attığım 6000mhz cl36 ve expo ram. Aradaki fps farkları için isterseniz internetten araştırma yapın. Bakmak istemiyorsanız da örnek olması açısından bir tane ss atayım.
Alıntıyı görüntüle
ilk olarak m2 ssd slc kullaniyor attigin tek ozelligi dram olan m2 den kat kat iyi, ikinci olarak dedigin expo o.c gibi bir sey 1080p de coklu cekirdek gerektiren oyunlarda fps katlamasina yol aciyor fakat bu kart 2k hatta 4k da kullanilabilir 1 2 fps ten kastim oydu 1.5k lik farka degmez bide tablo atmisin gulemiyorum bile

Son düzenleme:

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
ilk olarak m2 ssd slc kullaniyor, ikinci olarak dedigin expo o.c gibi bir sey 1080p de coklu cekirdek gerektiren oyunlarda fps katlamasina yol aciyor, fakat bu kart 2k hatta 4k da kullanilabilir 1 2 fps ten kastim oydu 1.5k lik farka degmez bide tablo atmisin gulemiyorum bile
Bu makaleyi okumanı öneririm.
Attığım görselde 1440p yani 2k olarak da değerler ortada, sen mi görmüyorsun, yoksa görmek mi istemiyorsun anlamadım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk olarak m2 ssd slc kullaniyor attigin tek ozelligi dram olan m2 den kat kat iyi, ikinci olarak dedigin expo o.c gibi bir sey 1080p de coklu cekirdek gerektiren oyunlarda fps katlamasina yol aciyor fakat bu kart 2k hatta 4k da kullanilabilir 1 2 fps ten kastim oydu 1.5k lik farka degmez bide tablo atmisin gulemiyorum bile
Ek olarak GÖRMEK istememen konusunda hala 1.5k diyip duruyorsun, harbi sinirimi bozuyorsun. İki ram arasında 630₺ fark var.

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
İlgilendiği Kategoriler
Bu makaleyi okumanı öneririm.
Attığım görselde 1440p yani 2k olarak da değerler ortada, sen mi görmüyorsun, yoksa görmek mi istemiyorsun anlamadım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak GÖRMEK istememen konusunda hala 1.5k diyip duruyorsun, harbi sinirimi bozuyorsun. İki ram arasında 630₺ fark var.
Kardesim oncelikle selamun aleykum kardesim yazmis 630 fark varsa alinir

• Beğen
Reaksiyonlar: qnyb
Top Bottom