50 TL ile yatırım yapmak?

Reaksiyon skoru
149
Merhaba arkadaşlar bı arkadaşım 2-3 sene önce 300 TL ile dolar ve Euro'ya yatırım yapmıştı şu anda 3k olmuş bende yapmak istiyorum ama elimde 50 TL var ne yapabilirim?

Son düzenleme:
300₺ ile yatırım yapan arkadaşından özenip 100₺ ile 50₺'lik yatırım yapmak istiyorsan 20₺'lik kripta alıp 10₺ kara geçebilrsin ve 5₺ kazanmış olursun.

Şaka bi yana, o parayla yatırım mantıklı olmaz bence ama internet üzerinden al sat yapabilirsin bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eğer düzenli 50₺ bulabilirsen, her hafta 50₺'lik hisse alabilirsin.

Bu zamanda o parayı anca fiziksel olarak ikiye katlarsın knk

Merhaba arkadaşlar bı arkadaşım 2-3 sene önce 300 TL ile dolar ve Euro'ya yatırım yapmıştı şu anda 3k olmuş bende yapmak istiyorum ama elimde 100 TL var ne yapabilirim?
elindeki 100₺ ile yapabileceğin tek yatırım o parayla yatırım yapmamaktır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

trendyol ve hepsiburada indirimleri kovala 10-20₺ koyup sat üstüne

Beşiktaş - Karagümrük maçına MS1 2.5 Üst oynarsan, 50 TL'ni 94.5 TL yapabilirsin. YTD

Bu devirde 50 tl ile yatirım yapmak zor yapsanda 5 10 tl getirisi olur

50 lira ile pek yatırım olmaz gibi, olsa da verimli olacağını pek sanmıyorum açıkçası.

Hocam Şu anda dolar'a yatırım yapın diyeceğim de şuan artmaz gibi.
Altın desen orası da hallice...
İkinci el al-sat yapabilirsiniz.
Bir yere günü birlik veya saatlik eleman olarak çalışıp bütçeyi arttırabilirsiniz.
Kripto ile ilgili yatırımdan bu para ile kısa vadede pek bir şey kazanılmaz.Orta ve uzun vadede işe eh işte.YTD

50 liraya su alıp satsan daha çok para kazanırsın IJNSDAFIOJSADNGIJONSDGIO

Merhaba arkadaşlar bı arkadaşım 2-3 sene önce 300 TL ile dolar ve Euro'ya yatırım yapmıştı şu anda 3k olmuş bende yapmak istiyorum ama elimde 50 TL var ne yapabilirim?
2-3 senede dolar-euro 10 kat arttı da biz mi bilmiyoruz? 300 TL'yi sadece dolar-euro'ya yatırarak 3 senede 10 kat kazanması imkansız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,362
Üyeler
184,620
Son üye
denemeuser11
Geri