50 tl uçlu kalem önerisi

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,621
Merhaba, max 50 tl nir bütçe ayırdım ve versatil bir kalem istiyorum. FC grip 2011 düşünüyorum ancak çakma olduğuna dair yorumlar görüyorum.

Kullanıyrum memnunum.
rotrin g kötü ve 0.5mm çok ince 0.7mm iyidir .
Post automatically merged:

rotrin g kötü ve 0.5mm çok ince 0.7mm iyidir .
Post automatically merged:

Saçmalama. Rotring 500 attıklarını yok eder.

Rotring al

rotring hemen bozuluyor ve attıkları çok iyiler birinde suspansiyon var .
Kardeşim fiber cansel grip serisi kullandım 1 yili askin süredir rotring 500 kullanıyorum:)
Malzeme olarak dis ve iç kismi metal :) senin attiklarinin dışı ve en önemlisi içi plastik. Haliyle senin attıklarını daha çabuk bozuluyor.
Rotring 500 un tutuş hissiyati, ağırlığı, malzeme kalitesi çok iyi. Kesinlikle yanlış düşünüyorsun. Rotring 500 varken seninkiler alınmaz.

Kardeşim fiber cansel grip serisi kullandım 1 yili askin süredir rotring 500 kullanıyorum:)
Malzeme olarak dis ve iç kismi metal :) senin attiklarinin dışı ve en önemlisi içi plastik. Haliyle senin attıklarını daha çabuk bozuluyor.
Rotring 500 un tutuş hissiyati, ağırlığı, malzeme kalitesi çok iyi. Kesinlikle yanlış düşünüyorsun. Rotring 500 varken seninkiler alınmaz.
biliyorum bende kulandım ve rotring 1 ayda bozuldu faber casteli 5 6 ay kulandım sonra içinde bir parça kırılmış ve arkasına basınca ucunu uçak gibi firlatıyordu rotringin ucu uzun oyle çok kalem kulandım ve içine uç kaçınca tamir etme ihtimalin duşuyor ve 0.5mm e iğne girmiyor bu yuzden hiç tamir edemiyorsun 10 20 tane kalem kulandım en iyi hisayatı veren bana grip ti.

biliyorum bende kulandım ve rotring 1 ayda bozuldu faber casteli 5 6 ay kulandım sonra içinde bir parça kırılmış ve arkasına basınca ucunu uçak gibi firlatıyordu rotringin ucu uzun oyle çok kalem kulandım ve içine uç kaçınca tamir etme ihtimalin duşuyor ve 0.5mm e iğne girmiyor bu yuzden hiç tamir edemiyorsun 10 20 tane kalem kulandım en iyi hisayatı veren bana grip ti.
Rotring in 20-30 tl tikky modeli var o mu? Eğer oysa evet grip daha iyi ama bu butcede rotring 500 daha iyi. Modele göre karşılaştır

onu demiyorum ucundaki o uzun yer yuzunden tamir olmuyor ve 500 de de var.
Uzun yer dediğin neresi ? Bende hiç uç takilma vs. Olmadı. Diyorum ya 1 yili aşkın süredir kullanıyorum.

Geri