Neler Yeni

Öneri 500.000 TL'ye Göre Mantıklı Bir Tercih mi ?

xTURANN

80+ Silver
Bütçe
1024000
Engelli İndirimi & Raporu ile Fiat Egea Cross Düşünüyorum.
1700531912966.png

Fiyatlar 21.11.2023'te böyle. Ben 1.4 Fire Lounge düşünüyorum. Paketten Kısıp Street 1.3'te alınabilir. Sonuçta İlk Araba Olacak, Paket, Özellik Önemsiz. Bu fiyata 0 Olarak daha iyisi bulunabilir mi ? ( 1.024.000 TL'ye Kadar Olan Araçlardan Birini Önerebilirsiniz. Onlarda Bu Civarlara Düşer Rapor ile.. )

Ayrıca "İlk Araba" Olarak Böyle bir şey yapmak mantıklı mı ? 200 - 300'e doğru düzgün araba yokken ( max fiat albea var, onlarda taksi çıkması pert, bitik durumda ) 200 - 250.000 TL Daha koyup 0 almak ???

Not : Genellikle 3 kişi yolculuk yapıyoruz ama özel günlerde tek bir araçta 5+ kişi oluyor.. ( Düğün v.b ) Egea Sedan da bakabilirim ( onda 1.3 Urban 552.000 TL ). Yani aile arabası açısından bakarsak Egea Cross 1.4 Lounge mu yoksa Sedan 1.3 Urban mı ?

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sedan 1.3 urban tercih ederdim
Yakıt düşünüyorsan 1.4 fire alıp lpg taktır . Önemli değil diyorsan 1.3 al. Performansı çok daha iyidir. İstanbulda her 4 taksiden 3'ü egeadır. Taksiciler de sorunsuz az yakan araç isterler zaten. 1.4 fire kadar az yakmasa da yakıtı iyidir.
Tabiiki 500 550 bin liraya sıfır araç almak çok daha mantıklı. Kanunen böyle bir hakkın varsa kullan gitsin.

xTURANN

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sedan 1.3 urban tercih ederdim
Yakıt düşünüyorsan 1.4 fire alıp lpg taktır . Önemli değil diyorsan 1.3 al. Performansı çok daha iyidir. İstanbulda her 4 taksiden 3'ü egeadır. Taksiciler de sorunsuz az yakan araç isterler zaten. 1.4 fire kadar az yakmasa da yakıtı iyidir.
Tabiiki 500 550 bin liraya sıfır araç almak çok daha mantıklı. Kanunen böyle bir hakkın varsa kullan gitsin.
Değerlendireceğim, teşekkürler. Kullanım alanı açısından cross tercih edeceğim gibi duruyor. Belki 1.3 cross bulurum :)

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
Mete C. E.
Egea ise mutlaka dizel almanızı öneririm.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
Berkecan Ergin
Limit artmayacak mı? İsterseniz biraz bekleyin. Ama bunlar arasında 1.3 öneririm. 1.4 ler gitmiyor ve çok yakıyor.

xTURANN

80+ Silver
Limit artmayacak mı? İsterseniz biraz bekleyin. Ama bunlar arasında 1.3 öneririm. 1.4 ler gitmiyor ve çok yakıyor.
Aslında atmosferik motorda devirli kullanınca araba yapabileceğini yapıyor diyorlar ama bu da sıkıntı. 1.4 Bence de alınmaz, 1.0 ya da 1.3 daha iyi.
Limit artar ama kampanya falan bir şekilde bulmaya çalışırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Egea ise mutlaka dizel almanızı öneririm.
Yakıt konusunda üst düzey bir sıkıntı yok. Haftada 1 - 2 belki kullanılacak. Onun harici uzun yol yapar araç ( max 200 - 250km ) yakıt 10'u görmez bile.

Golf 4 R32

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle
Fiyatlar 21.11.2023'te böyle. Ben 1.4 Fire Lounge düşünüyorum. Paketten Kısıp Street 1.3'te alınabilir. Sonuçta İlk Araba Olacak, Paket, Özellik Önemsiz. Bu fiyata 0 Olarak daha iyisi bulunabilir mi ? ( 1.024.000 TL'ye Kadar Olan Araçlardan Birini Önerebilirsiniz. Onlarda Bu Civarlara Düşer Rapor ile.. )

Ayrıca "İlk Araba" Olarak Böyle bir şey yapmak mantıklı mı ? 200 - 300'e doğru düzgün araba yokken ( max fiat albea var, onlarda taksi çıkması pert, bitik durumda ) 200 - 250.000 TL Daha koyup 0 almak ???

Not : Genellikle 3 kişi yolculuk yapıyoruz ama özel günlerde tek bir araçta 5+ kişi oluyor.. ( Düğün v.b ) Egea Sedan da bakabilirim ( onda 1.3 Urban 552.000 TL ). Yani aile arabası açısından bakarsak Egea Cross 1.4 Lounge mu yoksa Sedan 1.3 Urban mı ?
sedan 1.3 urban

sadolas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
sadetdin yaman
Alıntıyı görüntüle

toyota corolla indirimdeydi bende onu tercih metmeyi düşünüyorum boş paket 1.5 otomatik

1..3 megan otoda şuan muafa giriyor bilgin olsun onlar varken egeaya hiç bulaşma derim

xTURANN

80+ Silver
toyota corolla indirimdeydi bende onu tercih metmeyi düşünüyorum boş paket 1.5 otomatik

1..3 megan otoda şuan muafa giriyor bilgin olsun onlar varken egeaya hiç bulaşma derim
1.3TCe ama en boşu. Pakete bakmadığımız zaman bence de tercih edilebilecek güzel araç. Fakat megane her şeyi opsiyonla satıyor o can sıkıcı. Birde joy gerçekten çok boş araç ya..
Muafa girer ama kampanya ile. Liste fiyatı fazla.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Megane sedanlar ötv muafiyeti ile 561.500den başlıyor. Biraz daha bütçe artırıp megane bakmanı öneririm. Farkı hissedersin.
En uygunu 1.3 tce idi. Egeadaki tüm motorlardan daha iyi

xTURANN

80+ Silver
Megane sedanlar ötv muafiyeti ile 561.500den başlıyor. Biraz daha bütçe artırıp megane bakmanı öneririm. Farkı hissedersin.
En uygunu 1.3 tce idi. Egeadaki tüm motorlardan daha iyi
Evet öyleymiş. Aslında paket özellik hiç takmayıp 1.3tce almak çok daha iyi. Joy gerçekten çok boş paket ama sırf motoru için tercih edilebilir. Birde aracın bagajı büyük. İşimi görür. Megane'ı da listeme ekliyeyim o halde..

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet öyleymiş. Aslında paket özellik hiç takmayıp 1.3tce almak çok daha iyi. Joy gerçekten çok boş paket ama sırf motoru için tercih edilebilir. Birde aracın bagajı büyük. İşimi görür. Megane'ı da listeme ekliyeyim o halde..
Maliyet adına her şeyi yapmışlar arabada. Bagaj havuzunu eskiden ince sac kesip atarlardı. Şimdi değiştirilebilir plastik panel yapmışlar. Çoğu yer plastik. Donanım olarakta dolusu dolu boşu çok boş ya. Motor olarak yürüyen olarak hepsinden iyidir

xTURANN

80+ Silver
Maliyet adına her şeyi yapmışlar arabada. Bagaj havuzunu eskiden ince sac kesip atarlardı. Şimdi değiştirilebilir plastik panel yapmışlar. Çoğu yer plastik. Donanım olarakta dolusu dolu boşu çok boş ya. Motor olarak yürüyen olarak hepsinden iyidir
Seninde benim gibi düşündüğünü görünce egea'ya kayasım geliyor. 1.4, Lounge ( en full ) ve cross. Geniş aile için birebir. Zaten uzun yolda en fazla yapacağım 150. O da en fazla. Genellikle istanbul - tekirdağ ve çevre illerde kullanacağım için çokta bir beklentim yok. Her türlü özellik var. Anahtarsız çalıştırma falan. Fakat 1.3tce de gerçekten çok iyi motor. Gidiyor, kaçıyor, istediğini sana veriyor ama joy gerçekten çok boş. Birde fiyatı 700k'ya yakın muaf ile. Sanırım egea tercih edeceğim ya...

Top Bottom