emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
Herkese merhabalar ben fotoğraftaki gibi saat istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim (bütçe esnekliği yapabilirim.)
Bu da genç işi gibi durmuyor gibi düşünüyorum. Bunların romen rakamlısı olanlar güzel duruyor. Ben kullanıyorum mtp v005 modeliniYani zevkler ve renkler tartışılmaz ama buda rezalet be kanka ben kendi alacağımın linkini bırakayım belki fikrini değiştirmek istersin ;
![]()
Casio MTP-V001D-1BUDF Erkek Kol Saati Fiyatları ve Özellikleri
Casio MTP-V001D-1BUDF Erkek Kol Saati en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu da aşırı sadeymiş yaYani zevkler ve renkler tartışılmaz ama buda rezalet be kanka ben kendi alacağımın linkini bırakayım belki fikrini değiştirmek istersin ;
![]()
Casio MTP-V001D-1BUDF Erkek Kol Saati en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Önerebileceğin birşeyler var mı istediğim gibiBu da aşırı sadeymiş ya
Yani kişiden kişiye göre değişir çok sade olmadığı için hoşuna gitmedi sanırsamYani zevkler ve renkler tartışılmaz ama buda rezalet be kanka ben kendi alacağımın linkini bırakayım belki fikrini değiştirmek istersin ;
![]()
Önerebileceğin birşeyler var mı istediğim gibi
Güzelmiş bu da![]()
Naviforce Erkek Gri Kol Saati 8680161444291 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Naviforce Erkek Gri Kol Saati 8680161444291 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
ben bunu kullanıyorum hem spor tarzı var hemde bi ağırlığı var siyah metal felan hoşuma gidiyor