Sıcaklıkta sorun yok hocam sıvı soğutma var zaten,termal macun geçen hafta değişti,driverler güncel(dün ddu ile kaldırıp birdaha denedim daha çok düştü...)işlemci sıcaklığı kaç dercelere çıkıyr
Şimdi benim asıl sorum şu hocam AYNI AYARLARLA(X DİYELİM) 500 fps alıyorkenoyun içi ayarların ve ekran kartı ayarlarını atman lazım ki yorum yapabilelim
Gözden kaçırdığın bir şeyler olabilir. Yine de görüp söylememiz gerek yoksa boşa dil dökmüş oluruz.Şimdi benim asıl sorum şu hocam AYNI AYARLARLA(X DİYELİM) 500 fps alıyorken
Sonraki gün yine (x) ayarlarla neden 200 alıyorum değişiklik olmadıki..
İşteyim ayarları atamıyorum şuan .
Son günlerde yaptığım değişiklikler 360 hz monitöre geçtim dp ile bağlı,gpx 2 geçtim ikisininde yazılımları yüklü ama bu şekilde zaten 500 alıyordum sonraki gün akşam bir girdim 200 ün altına bile düşüyor bazenGözden kaçırdığın bir şeyler olabilir. Yine de görüp söylememiz gerek yoksa boşa dil dökmüş oluruz.
Gereksiz rgb yazılımı gibi anakart programları varsa kapat bende de aynısını intelin ekran kartı yazılımı yapıyor işlemciyi ısıtıyor kullanıp ve ram düşüyorSon günlerde yaptığım değişiklikler 360 hz monitöre geçtim dp ile bağlı,gpx 2 geçtim ikisininde yazılımları yüklü ama bu şekilde zaten 500 alıyordum sonraki gün akşam bir girdim 200 ün altına bile düşüyor bazen
Bu arada 32 gb ramin sadece 22 gb ı kullanılabilir yani arkada birşeyler 10 gb ram yiyor sanırım(500 fps alırken de öyleydi belki yada yeni çıkmıştır o sorun)
Amd nin kendi sitesinden,auto detect değil diğerini kurdum 800 mb olanDriveri nerden kurdun game ready mi kurdun ?
ha evet amd kart tamamAmd nin kendi sitesinden,auto detect değil diğerini kurdum 800 mb olan
Alınıyor reis 1080 p de aç 2 3 test videosu izle nasil alınmıyor ben mi yanlış baktım720p de mi oynuyordun ?
400 500 FPS 1080p de o işlemci ekran kartıyla alamazsın.