birader sen nasıl hayatta kalıyorsun yaş kaç? yevmiye çalışsan 10 günde 8000 tl kazanırsın.Duş başlığımı hurdacıya sattım hocam daha biriktirmem imkansız gibi

birader sen nasıl hayatta kalıyorsun yaş kaç? yevmiye çalışsan 10 günde 8000 tl kazanırsın.Duş başlığımı hurdacıya sattım hocam daha biriktirmem imkansız gibi
Kalamıyorum aslında. 2002 sonrası 2007 ömcesi olduğumu söyleyebilirim. Yevmiye ise Giresun'da çok yok. Fındığı bekliyorum...birader sen nasıl hayatta kalıyorsun yaş kaç? yevmiye çalışsan 10 günde 8000 tl kazanırsın.
tamam 18 den büyüksün komilik, simitçilik, amelelik bir sürü iş var 2 haftada güzel kasa alırsın kendineKalamıyorum aslında. 2002 sonrası 2007 ömcesi olduğumu söyleyebilirim. Yevmiye ise Giresun'da çok yok. Fındığı bekliyorum...
Çok baktım hocam, merkez'den başka bir yerde yoktamam 18 den büyüksün komilik, simitçilik, amelelik bir sürü iş var 2 haftada güzel kasa alırsın kendine
hocam merakımdan soruyorum neden daha güncel bir sisteme geçmiyorsunuzBaşlığı "7850" Olarak değiştiriyorum. 1 GB'lık versiyonu Param güvende ile 395 lira
Bugün anakartımı tamir ettirmek için bilgisayarcıya gittim. Orada bir HD 6850 ekran kartı vardı. Şu an elimde 2 ekran kartı bulunuyor fakat ikisi de artık düzgün çalışmıyor. Dolayısıyla yeni bir karta ihtiyacım var. HD 6850 fiyat olarak uygun görünse de bazı tereddütlerim var. 1 GB VRAM kapasitesi ve nispeten yüksek güç tüketimi (127W TDP) beni düşündürüyor. Eğer 2 GB VRAM'e sahip ve 70W civarında TDP'li bir kart olsaydı, direkt alırdım ama değil. Sizce bu kartı almak mantıklı mı?
ben mantıklı olanı söyledim böyle 20 yıllık parçalarla çile çekilmez.Çok baktım hocam, merkez'den başka bir yerde yok
facebook iş ilan sayfalarına bak amelilik bulursun her türlüÇok baktım hocam, merkez'den başka bir yerde yok
En azından 2 bozuk ekran kartı kullanmaktan iyidir hocamben mantıklı olanı söyledim böyle 20 yıllık parçalarla çile çekilmez.
onları al çift makine olarak sokakta gaspçılık yap birader sen hıyırdır de. akşama pc parası çıkar.En azından 2 bozuk ekran kartı kullanmaktan iyidir hocam
Boş mesaj.onları al çift makine olarak sokakta gaspçılık yap birader sen hıyırdır de. akşama pc parası çıkar.
biraz da gülelim kardeşBoş mesaj.
Son zamanlarda gülemiyorum.biraz da gülelim kardeş
boşver her şey para değilSon zamanlarda gülemiyorum.