𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
ha bak oda doğru orada deniyip al yoksa naneyi yersin ağzın yanar
Olur denerim.ha bak oda doğru orada deniyip al yoksa naneyi yersin ağzın yanar
anakartın ne?Merhaba arkadaşlar, 3-4 aylık belki daha az kullanılmış R7 2700X 500 liraya sizce alayım mı? Mevcut sistemim çok eski zamanla parçaları toplayıp R7 sistem kurmayı düşünüyorum. Sizce alayım mı?
Evet fiyat çok iyi ama istemim işlemciye uyumlu değil.anakartın ne?
sistemim eski demişsin anakartın uyumlu olması lazım
500 liraya süper fiyat kaçırılmayacak bi işlemci
Almazsam yazarım ama biraz zor gibi kesin alacam. Daha pazarlıkta etmemişiz 350-400 e koparırsam süper olur.Almazzsan bana yaz knk
Al al anakarta uymasa bile kenarda bekletirsinEvet fiyat çok iyi ama istemim işlemciye uyumlu değil.
Mevcut sistem;
Core Q9550
Gigabyte combo G41
Ram 2×4GB
Yani çoook eski
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almazsam yazarım ama biraz zor gibi kesin alacam. Daha pazarlıkta etmemişiz 350-400 e koparırsam süper olur.
Aynen öyle de yapılabilir.Al al anakarta uymasa bile kenarda bekletirsin
Ya da kâr koyup satarsin
Şanslısın valla kimse vermez 500 liraya benim arkadaşlarımda olsa r7 bu çok pahalı diyip 2k ya okutmaya çalışırEvet fiyat çok iyi ama istemim işlemciye uyumlu değil.
Mevcut sistem;
Core Q9550
Gigabyte combo G41
Ram 2×4GB
Yani çoook eski
Mesaj otomatik birleştirildi:
Almazsam yazarım ama biraz zor gibi kesin alacam. Daha pazarlıkta etmemişiz 350-400 e koparırsam süper olur.
G41 775 pin zaten her türlü Ddr4 e geçmesi lazımAl al anakarta uymasa bile kenarda bekletirsin
Ya da kâr koyup satarsin
Sanırım hayatımda tek şansım buyduŞanslısın valla kimse vermez 500 liraya benim arkadaşlarımda olsa r7 bu çok pahalı diyip 2k ya okutmaya çalışır
fiyat fazla iyi, sorunsuzsa al gitsin.Merhaba arkadaşlar, 3-4 aylık belki daha az kullanılmış R7 2700X 500 liraya sizce alayım mı? Mevcut sistemim çok eski zamanla parçaları toplayıp R7 sistem kurmayı düşünüyorum. Sizce alayım mı?