Neler Yeni

500 TL Bütçeye Direksiyon Seti

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Mehmet Ali Yaman
arkadaşlar güzel en az 2 3 sene idare edicek bir direksiyon seti alıcağız kardeşime yardımcı olursanız güzel olur letgoya bakmalımıyım

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ne oynuyor?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
arkadaşlar güzel en az 2 3 sene idare edicek bir direksiyon seti alıcağız kardeşime yardımcı olursanız güzel olur letgoya bakmalımıyım
kank ekran kartı değil bu alırsın windows gelecek windowslarıda destekliyor ise desteği kesilene kadar oya ekran kartı değil performansı düşsün

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
200tl daha koyabilirsen 700 tl ye driving force gt ler var 2.el temiz kullanılmış bakabilirsin ha yok 200 tlem dersen hepsi aynı olan 90 derece direksiyon al en ucuzunu deişen bişeyleri yok

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Emredersin paşam. Sonra gelip elinide öpsün mü?
Birader hayırdır uyarıyoruz kuralları oku bir önce millet ne önericegini bilmiyor başlığa bakinca girmiyor sonra soruyu soran ağlıyor kimse cevap vermiyor diye

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Birader hayırdır uyarıyoruz kuralları oku bir önce millet ne önericegini bilmiyor başlığa bakinca girmiyor sonra soruyu soran ağlıyor kimse cevap vermiyor diye
Uyarmayı öğren önce birader.
Dostum başlığı düzeltir misin?
Başlığı açıklayıcı hale getirir misin?
Başlık anlaşılmıyor lütfen güncelleyin.
Diyebilirsin, emredemezsin...
Mesaj otomatik birleştirildi:

forza horizon ve euro truck gibi oyunlar oynıyacak
Dostum sana gereken minimum 900 derece. Olabilecek en iyisi ikinci el logitech driving force gt almak olur. Fakat bütçe ona yetmez yükseltmen gerekir

yahmetr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ahmet Recep Yıldız
900 derece direksiyon seti nasıl yapılır

arkadaşalar öncelikle gidipte g29 alamayacak arkadaşlar için söylüyorum 120 130 TL'ye 900 derece direksiyon seti yapabilirsiniz youtube kanalımda paylaştım:

Malzemeler:

1.Encoder(Eski veya bozuk yazıcıdan sökebilirsiniz)

2.Arduino leonardo veya Pro micro kullanabilirsiniz(leonardoyu tavsiye ederim çünkü daha fazla pin var ekstra button bağlayabilirsiniz ama pro micro çok daha küçük)

3Gerekli jumper kablolar

4.kasa(ben psu kutusu kullandım siz ise ahşap yada vb. kullanabilirsiniz)

5.isterseniz button ve potansiyometre kullanabilirsiniz (gaz fren debrıyaj ve sinyaller)

5.gerekli kablolar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,045
Üyeler
166,315
Son üye
ataberk1443
Top Bottom