❌İndirim Bitti! 500 TL Corsair 8gb Ddr4 3200mhz Cl16

Çok iyi fiyat 2. El parasına 0

satıcı da vatan bilgisayar. güzel fiyat. millet bu fiyatlara HIKVISION falan alıyor kapış kapış. kaldı ki corsair kalitesi yani.

satıcı vatan olmasa sahte derdim

bu bilgisayarı almıştım , bu ramlerden 2 tane daha alıp takmalı mıyız sizce , siz olsanız ne yapardınız
anakartın 2 ram slotlu yani mevcut ramın 8x2 ise ekstra takamazsın.

satıcı da vatan bilgisayar. güzel fiyat. millet bu fiyatlara HIKVISION falan alıyor kapış kapış. kaldı ki corsair kalitesi yani.
Ramin kalitesi markayla olmaz. Vaad edilen XMP-DOCP profilleri düzgün çalışıyorsa iyi ramdir, işini yapıyordur. 4-5tane chip üreticisi var, firmalar sadece marka basıyor üstüne. İyi chip gelme olayı da tamamen rng. İyi chip de zaten overclock yapmayan biri için önemli bir şey değil, vaad edilen timingleri versin yeterli.

Burada kı konuda ındırımı vardı

Yorumdaki adam dümdüz poşette geldiğini söylemiş fotoğraf atmış. Sıfır ürün nasıl öyle gelebilir? Bende de aynı ram var. Kutusu var böyle poşette falan gelmemesi lazım. Hazır sistem iadesinden gelen ramleri söküp mü satıyorlar anlamadım?
WhatsApp Image 2024-11-17 at 21.58.28.jpeg

Vatan ürünü yine paketlemeden patpata sarıp yollar alırken dikkat edin.

Yorumdaki adam dümdüz poşette geldiğini söylemiş fotoğraf atmış. Sıfır ürün nasıl öyle gelebilir? Bende de aynı ram var. Kutusu var böyle poşette falan gelmemesi lazım. Hazır sistem iadesinden gelen ramleri söküp mü satıyorlar anlamadım?Alıntıyı görüntüle
Oem kutusuz ram olabilir. Hazır sistemlerde nakliye maaliyetlerinden kısmak için artık tray işlemciye ek olarak ekran kartları bile bulk vs geliyor.

Geri