Masana bağlı sen küçük mü istiyosun?Ma
Masama koyunca fare koyacak yer kalır mı ki
Numpad olmasınMasana bağlı sen küçük mü istiyosun?
Hacı nasıl 500 e aldın bana 700 diyorHocam size 670 TL'ye gelmiş ama ben tam 500 verdim sebebi ne
Daha önce aliexpress'den bişey almadıysan oluyo glaibaNumpad olmasın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hacı nasıl 500 e aldın bana 700 diyor
Yeni hesap açtım kanki de sende vergi ne kadar aldıDaha önce aliexpress'den bişey almadıysan oluyo glaiba
Sıfır başka bulabilir misin 500 600 arasıMasana bağlı sen küçük mü istiyosun?
700 var min o da bu diğerleri tenekeYeni hesap açtım kanki de sende vergi ne kadar aldı
Sıfır başka bulabilir misin 500 600 arası
Kanka benden vergi falan hicbise almadı dedim ya 504 TL yazıyordu 504 TL verdim ve şuan kargoda klavyeYeni hesap açtım kanki de sende vergi ne kadar aldı
Sıfır başka bulabilir misin 500 600 arası
Benden 200 TL vergi alıyor larKanka benden vergi falan hicbise almadı dedim ya 504 TL yazıyordu 504 TL verdim ve şuan kargoda klavye
Senin Ali exprese gir siparişlerinden aldığın klavyenin linkini tekrar atar mısın belki farklıdırKanka benden vergi falan hicbise almadı dedim ya 504 TL yazıyordu 504 TL verdim ve şuan kargoda klavye
500 600 TL'lik mekanik klavyeler çok mu kötü700 var min o da bu diğerleri teneke
Ben bunun gibi istiyorum bulabilir misin ucuz bir şeyler bulamazsan z11 alacağım700 var min o da bu diğerleri teneke
Tkl maalesef çok zor z11t al stok bitmeden bence500 600 TL'lik mekanik klavyeler çok mu kötü
Ben bunun gibi istiyorum bulabilir misin ucuz bir şeyler bulamazsan z11 alacağım
?Tkl maalesef çok zor z11t al stok bitmeden bence
Tkl ne Hacı @MuratTheFounderOfGaribanTkl maalesef çok zor z11t al stok bitmeden bence
"TKl" %75 klavye demek yön tuşları var ama en sağdaki adını unuttuğum tuşlar yok@Cetcik tlk ne