İnsanlara mağazada inceletmek için koydukları ürünler outletoutlet olunca noluyor
ÇıkmazSıkıntı çıkarır mı
Kanka click latency fazlayımş m800de önermiyorum artık ben. 17lere çıkıyor yaSensei Ten iyi alabilirsiniz, biraz çıkarsanız
Delux M800-RGB-58g-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3389 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 (PMW3389) Ultra Hafif Optik Gaming Mouse Sadece 58 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse High-end oyun sınıfı sensörü Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan...shop.connectgame.com.tr
20MS altı clicky latency fazla bir oran değil ki knk?@M.A.Y. olum ne kızgın atıon la ne önereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka click latency fazlayımş m800de önermiyorum artık ben. 17lere çıkıyor ya
Click latency nasıl ölçülüyor?@M.A.Y. olum ne kızgın atıon la ne önereyim
Ve olm Allah aşkına artık önereceğin mouse'un sensöründen sonra bir ağırlığına bak ya iki tane tuğla önermişsin sadece başka bir şey görmüyorum.@M.A.Y. olum ne kızgın atıon la ne önereyim
onu bilmiyorum valla bakınca biraz fazla geldi20MS altı clicky latency fazla bir oran değil ki knk?
Çok takılıyorsun ağırlığa adamlar yarım kilo mouselardan geçiyor bunlara gözünü seveyim 120 gr köpek gibi ağır değilVe olm Allah aşkına artık önereceğin mouse'un sensöründen sonra bir ağırlığına bak ya iki tane tuğla önermişsin sadece başka bir şey görmüyorum.
20MS altı sorunsuzdur bir sıkıntı olmaz hocam, kabloluda 20MS'e yaklaşması biraz fazla sayılabilir ama sadete bakıldığında sıkıntı yok, M800 alınır.onu bilmiyorum valla bakınca biraz fazla geldi
Banane olm yarım kilo mouse kullanıyorlarsa? Gelsinler foruma alma diyelimonu bilmiyorum valla bakınca biraz fazla geldi
Çok takılıyorsun ağırlığa adamlar yarım kilo mouselardan geçiyor bunlara gözünü seveyim 120 gr köpek gibi ağır değil