500 ₺ Sıvı Soğutucu Önerisi

cemtastan2301

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,018
Bütçe
500
Beyler ben bir sistem topladım da baya masraf gitti, idarelik bir soğutucu almak istiyorum öneriniz var mıdır ? Hava soğutma da olur, sadece 1-2 ay götürsün yeter.

Beyler ben bir sistem topladım da baya masraf gitti, idarelik bir soğutucu almak istiyorum öneriniz var mıdır ? Hava soğutma da olur, sadece 1-2 ay götürsün yeter.
SE-224 XT 230 TL bandında trendyolda. 5600X için fazlasıyla yetiyor. Mugen 5 veya freezer 34 DUO'dan iyi.

Düzenleme: İmzanda gördüm. Gamepower Warcry kullanıyormuşsun. Burada benim ve arkadaşların önerdiği soğutucuların hiçbiri kasana sığmaz. Kasan maksimum 14 cm kule tipi soğutucu destekliyor.

Kaynak: https://gamepowerpc.com/gaming-case/warcry

Şu iki üründen biri kasana sığar. Ne kadar iyidir bilmiyorum ama işini görür diye düşünüyorum.

120 mm sıvı soğutma alma. Bu bütçede şu soğutucu tüm derdini çözer. 1-2 ay idareten falan da değil. Uzun yıllar kullanırsın.

Son düzenleme:
Bu bütçede sıvı soğutma alınmaz.

Bunu öneririm.
İdarelik dedim zaten, daha sonra 1000 lira civarı bir sıvı soğutma alacağım.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Bu bütçede sıvı soğutma alınmaz.

Bunu öneririm.
120 mm sıvı soğutma alma. Bu bütçede şu soğutucu tüm derdini çözer. 1-2 ay idareten falan da değil. Uzun yıllar kullanırsın.

T6 seviyesinde bu soğutucu. Bu kadar para verilmez.

SE-224 XT 230 TL bandında trendyolda. 5600X için fazlasıyla yetiyor. Mugen 5 veya freezer 34 DUO'dan iyi.
Hocam peki bu beni kaç ay idare eder ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu model 240lık sıvı soğutmalarla rakip.

İncelemesi:

Bu siteler güvenilir midir ?

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
Geri