500 tl ve altı gamepad önerisi

justme123

80+
Reaksiyon skoru
35
genellikle hikaye oyunları oynadığım için gamepede geçeceğim üst düzey bir kalite aramıyorum bu fiyat için kablosuz olması tek kriterim

genellikle hikaye oyunları oynadığım için gamepede geçeceğim üst düzey bir kalite aramıyorum bu fiyat için kablosuz olması tek kriterim
Bu fiyata bulacağin gamepad televizyon kumandası ile oyun oynamak gibi hissettirir
En az 1500tl biriktirmeni öneririrm

• Beğen
Reaksiyonlar: Neo|
Bu fiyata bulacağin gamepad televizyon kumandası ile oyun oynamak gibi hissettirir
En az 1500tl biriktirmeni öneririrm
dediğim gibi çok bi kalite beklentim yok sadece uzanarak oyunoynama keyifne ulaşmak istiyorum

hayır almanızı yasaklıyorum, niçin, çünkü 500TL ye bi gamepad aldınız ve 1 ay bile götürmezde hadi 1 ay kullandınız ve bozuldu, sonra diyeceksinizki "ya bu gamepad kötüymüş gideyim sağlam bir şey alayım" işte sonuç çöpe atılmış bir 500TL
az biriktirin şu siteden düzgün bi gamepad alın https://wraithesports.com/collections/oyun-kollari

İkinci el satan sitelere veya yerlere bakman gerekir. Markalı, kendini kanıtlamış cihaz al, ucuzcu olma, ikinci el temiz kullanılmış ürünler de var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,089
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri