Merdo.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,185
Al hayırlı olsun hocam güle güle kullan.Alıyorum bunu.
Al hayırlı olsun hocam güle güle kullan.Alıyorum bunu.
klavye gelince hissiyatı ve kalitesi nasıl yazar mısınız? ona göre bende alacağımAma klavyenin numeric tuşları yok. onlar olsa daha iyi olur.
Post automatically merged:
![]()
Sarftech Siyah K50 Full RGB Kırmızı Red Switch Q Gaming Tam Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları
Sarftech Siyah K50 Full RGB Kırmızı Red Switch Q Gaming Tam Mekanik Kablolu Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bu nasıl ?
tabii ki. Yakından resimlerinide atarım buraya.klavye gelince hissiyatı ve kalitesi nasıl yazar mısınız? ona göre bende alacağım
bekliyorum hocamBirazdan görüşlerimi yazacağım klavye ile. Elime ulaştı.
bekliyorum hocam
Bilgim yok benim malesef.Hocam t60 nasıldır %60 lik bir klavye arıyorum f/p midir
MAGIC-REFINER UK Düzeni%60 Taşınabilir Mekanik Oyun Klavyesi, 14 Chroma RGB LED Arka Işık, Tip C Kablolu, 62 Tam Gölgelenme Önleyici Tuş, Ergonomik Tasarım, PC/Mac için (Beyaz/Kırmızı Anahtar) https://amzn.eu/d/bI2LFCd
Yoksa bunu mu alayım fakat bunun fiyatı 1142 TL ye geliyor bu fiyat farkına değer mi ?
blue switch severim ben sesi olamalı sen memnum olduysan bi sorun yoksa sipariş edeceğim bende@Cihangir Ürünü değişim isteyip gönderdim. Mavi switch akşamları ev halkını baya bi rahatsız ettiRed switch olanını isteyip gönderdim değişime.