500 TL'ye klavye önerisi.

Ama klavyenin numeric tuşları yok. onlar olsa daha iyi olur.
Post automatically merged:

bu nasıl ?
klavye gelince hissiyatı ve kalitesi nasıl yazar mısınız? ona göre bende alacağım

Son düzenleme:
bekliyorum hocam

@Cihangir
Öncelikle klavye 3.günün saat 12de elime ulaştı. İlk defa mekanik klavye alıp, kullanan biri olarak yazıyorum. Hissiyatı güzel. Anti-ghosting özelliği de varmış test ettim. Resimleri de koydum.

Çok hoşlanmadığım bir detay ise. Ü Ş Ğ Ö Ç harfleri sanki sonradan yazılmış gibiydi. Ve eğer burnunu klavyenin dibine kadar götürürsen plastik kokusu geliyor. Klavyeyi eğmeyi denedim eğilmiyor. Yani kalitesiz bir plastiği var diyemem. 2 Adet ayağı var açılıp kapanan. Ve 2 adet'de kaymamasını sağlayan lastik var. Çokta kaymıyor. Satıcı 18 farklı renk seçeneği olduğunu söylüyor, bu doğru. Farklı farklı renk seçeneği var. Sadece WASD ve yön tuşları yanması, bastığın düğme ve etrafının yanması gibi gibi. Ama RGB değil normal ışık yanarken sadece renk yanıyor. Ve her düğmenin altında var. Şöyle bir durum var. Her sırada ayrı renk var. Resimde de belli oluyor. Sesi Bildiğimiz Mavi Switch sesi ve hoş geliyor kulağa. Anlamadım ise yön tuşlarının üstünde BLİC yazıyor. Klavye büyük değil tam ayarında ne küçük ne de dev gibi. Küçük masam olmasına rağmen iyi uydu. Ben beğendim 459TL'ye aldım. Bu ekonomide bir bakılır derim. Ama uzun kullanım için bir şey diyemem. FN ve yukarı aşağı yön tuşları ile renklerin seviyesini azaltıp arttırabiliyoruz.

Başka sorularınız varsa cevaplayabilirim.
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4,.jpg

Hocam t60 nasıldır %60 lik bir klavye arıyorum f/p midir

MAGIC-REFINER UK Düzeni%60 Taşınabilir Mekanik Oyun Klavyesi, 14 Chroma RGB LED Arka Işık, Tip C Kablolu, 62 Tam Gölgelenme Önleyici Tuş, Ergonomik Tasarım, PC/Mac için (Beyaz/Kırmızı Anahtar) https://amzn.eu/d/bI2LFCd

Yoksa bunu mu alayım fakat bunun fiyatı 1142 tl ye geliyor bu fiyat farkına değer mi ?

Hocam t60 nasıldır %60 lik bir klavye arıyorum f/p midir

MAGIC-REFINER UK Düzeni%60 Taşınabilir Mekanik Oyun Klavyesi, 14 Chroma RGB LED Arka Işık, Tip C Kablolu, 62 Tam Gölgelenme Önleyici Tuş, Ergonomik Tasarım, PC/Mac için (Beyaz/Kırmızı Anahtar) https://amzn.eu/d/bI2LFCd

Yoksa bunu mu alayım fakat bunun fiyatı 1142 TL ye geliyor bu fiyat farkına değer mi ?
Bilgim yok benim malesef.

@Cihangir Ürünü değişim isteyip gönderdim. Mavi switch akşamları ev halkını baya bi rahatsız etti :D Red switch olanını isteyip gönderdim değişime.

@Cihangir Ürünü değişim isteyip gönderdim. Mavi switch akşamları ev halkını baya bi rahatsız etti :D Red switch olanını isteyip gönderdim değişime.
blue switch severim ben sesi olamalı sen memnum olduysan bi sorun yoksa sipariş edeceğim bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,110
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri