Neler Yeni

5000-6000 TL arası sistem önerir misiniz ?

Kaikaze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serhat Can Kahraman
dostum cok idik didk ediyosun. haklısın tabı ama cok da ılerıye donuk dusunme cunku suan 16 gb oyunlar ıcın gayet yeterlı ve 3 4 sene boyle gıder. 5600xt senı yuksek ayarlarda 2 3 sene fazlasıyla ıdare eder. alacagın anakartta ryzen 4000 ve 5000 serısıne destek goremedım biraz arastır bulabılırsen anakrtta sorun olmaz bulamazsan b450m s2h ıle degıstırebılıyorsan degıstır. ekran kartını ılerde degıstırmek ıstemıyorsan b550 felan sart ama onlar butcenı asıyor. teknolojı ılerledıkce sıstem guc gerekesınımlerı dusuyor. ama cok ılerıye donuk dusunuyorsan 650w al. son tavsıyem de abdullah abının yıl sonu sıstemını bekle
Haklısın gerçekten. Yıl sonundayız, bilgisayarı şimdi alıp da karşıma daha uygun bi kampanya çıktığında üzülmek istemiyorum. Ama çıkmazsa boşuna beklemiş olucam, gün geçtikçe zaten fiyatlar da artıyor onu da istemiyorum. Attığım ssteki sistemde işlemcyi ryzen 3 3100 e düşürüp b450 m mortar max anakart alırsam 6400 e zorlarım. Başlangıç seviyesi için bildiğim kadarıyla şu anki en iyi anakartlardan biri. Böylesi de mantıklı geliyor. Para dert değil çalışır öderiz elimiz ayağımız tutuyor da, harcadığım emeklerin ve biriktirdiğim hayallerin boşa gitmesini istemiyorum. Gerçekten artık sabrımın son noktalarındayım. Bahsettiğiniz bu yıl sonu sistemi yılbaşı günü mü gelir erken gelme ihtimali var mı ? Ayrıca acaba benim bütçeme uyacak mı ?

Son düzenleme:

OUTRA

80+
Haklısın gerçekten. Yıl sonundayız, bilgisayarı şimdi alıp da karşıma daha uygun bi kampanya çıktığında üzülmek istemiyorum. Ama çıkmazsa boşuna beklemiş olucam, gün geçtikçe zaten fiyatlar da artıyor onu da istemiyorum. Attığım ssteki sistemde işlemcyi ryzen 5 3100 e düşürüp b450 m mortar max anakart alırsam 6400 e zorlarım. Başlangıç seviyesi için bildiğim kadarıyla şu anki en iyi anakartlardan biri. Böylesi de mantıklı geliyor. Para dert değil çalışır öderiz elimiz ayağımız tutuyor da, harcadığım emeklerin ve biriktirdiğim hayallerin boşa gitmesini istemiyorum. Gerçekten artık sabrımın son noktalarındayım. Bahsettiğiniz bu yıl sonu sistemi yılbaşı günü mü gelir erken gelme ihtimali var mı ? Ayrıca acaba benim bütçeme uyacak mı ?
bana instagram ya da facebooktan ulasırsanız bıldıgım seylerı paylasabılırım. instagram: h.inckr facebook hasan ınce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısın gerçekten. Yıl sonundayız, bilgisayarı şimdi alıp da karşıma daha uygun bi kampanya çıktığında üzülmek istemiyorum. Ama çıkmazsa boşuna beklemiş olucam, gün geçtikçe zaten fiyatlar da artıyor onu da istemiyorum. Attığım ssteki sistemde işlemcyi ryzen 5 3100 e düşürüp b450 m mortar max anakart alırsam 6400 e zorlarım. Başlangıç seviyesi için bildiğim kadarıyla şu anki en iyi anakartlardan biri. Böylesi de mantıklı geliyor. Para dert değil çalışır öderiz elimiz ayağımız tutuyor da, harcadığım emeklerin ve biriktirdiğim hayallerin boşa gitmesini istemiyorum. Gerçekten artık sabrımın son noktalarındayım. Bahsettiğiniz bu yıl sonu sistemi yılbaşı günü mü gelir erken gelme ihtimali var mı ? Ayrıca acaba benim bütçeme uyacak mı ?
simdi dolar 2 3 hafta kadardır 7.80 duzeylerınde. yılsonu fırsatlarını beklemek sızın ıcın cok ıyı olur. ha baktınız cok da faydalanabılecegınız bı kampanya ya da urun yok ki bu ımkansız; dolar o zamana basını alıp gıdemez sız de cok fazla bısey kaybetmezsınız.

Son düzenleme:

coLSwaG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Eren Güler

ssdyi sana bırakıyorum

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    29.4 KB · Hit: 38

OUTRA

80+
Haklısın gerçekten. Yıl sonundayız, bilgisayarı şimdi alıp da karşıma daha uygun bi kampanya çıktığında üzülmek istemiyorum. Ama çıkmazsa boşuna beklemiş olucam, gün geçtikçe zaten fiyatlar da artıyor onu da istemiyorum. Attığım ssteki sistemde işlemcyi ryzen 3 3100 e düşürüp b450 m mortar max anakart alırsam 6400 e zorlarım. Başlangıç seviyesi için bildiğim kadarıyla şu anki en iyi anakartlardan biri. Böylesi de mantıklı geliyor. Para dert değil çalışır öderiz elimiz ayağımız tutuyor da, harcadığım emeklerin ve biriktirdiğim hayallerin boşa gitmesini istemiyorum. Gerçekten artık sabrımın son noktalarındayım. Bahsettiğiniz bu yıl sonu sistemi yılbaşı günü mü gelir erken gelme ihtimali var mı ? Ayrıca acaba benim bütçeme uyacak mı ?
https://www.itopya.com/da-sistem4-a...b-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ bu sisteme bak rx 5500xt yerıne gıgabyte 1660 super koy daha ıyı duruma gelıyo. ama yıne de da yenı sıstemını beklemek ıyı olur

Kaikaze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serhat Can Kahraman
Hepinize içtenlikle teşekkür ediyorum. Ben @OUTRA ’ nın tavsiyesine uyup yıl sonunda gelecek indirimleri bekleyeceğim.

burakismailogl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Burak Ismailoglu
Şu an yardımlarınızla birlikte aklıma en çok Aquarius 5A’nın bu şekilde özelleştirilmiş hali yatıyor. Ama anakartında tedirginim açıkçası. Ram in 2 soket olması biraz sıkıntı gibi ve bundan bir yıl sonra yeni bir ekran kartı almak istediğimde yeterli bir anakart olup olmayacağını kestiremiyorum.
ssd değiştir 300tl falan verip alınıyor 2060 galiba gamegarajda

ssd değiştir 300tl falan verip alınıyor 2060 galiba gamegarajda
ssd patriot burst yada acaper

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,236
Üyeler
162,656
Son üye