Kaikaze
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Serhat Can Kahraman
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Haklısın gerçekten. Yıl sonundayız, bilgisayarı şimdi alıp da karşıma daha uygun bi kampanya çıktığında üzülmek istemiyorum. Ama çıkmazsa boşuna beklemiş olucam, gün geçtikçe zaten fiyatlar da artıyor onu da istemiyorum. Attığım ssteki sistemde işlemcyi ryzen 3 3100 e düşürüp b450 m mortar max anakart alırsam 6400 e zorlarım. Başlangıç seviyesi için bildiğim kadarıyla şu anki en iyi anakartlardan biri. Böylesi de mantıklı geliyor. Para dert değil çalışır öderiz elimiz ayağımız tutuyor da, harcadığım emeklerin ve biriktirdiğim hayallerin boşa gitmesini istemiyorum. Gerçekten artık sabrımın son noktalarındayım. Bahsettiğiniz bu yıl sonu sistemi yılbaşı günü mü gelir erken gelme ihtimali var mı ? Ayrıca acaba benim bütçeme uyacak mı ?dostum cok idik didk ediyosun. haklısın tabı ama cok da ılerıye donuk dusunme cunku suan 16 gb oyunlar ıcın gayet yeterlı ve 3 4 sene boyle gıder. 5600xt senı yuksek ayarlarda 2 3 sene fazlasıyla ıdare eder. alacagın anakartta ryzen 4000 ve 5000 serısıne destek goremedım biraz arastır bulabılırsen anakrtta sorun olmaz bulamazsan b450m s2h ıle degıstırebılıyorsan degıstır. ekran kartını ılerde degıstırmek ıstemıyorsan b550 felan sart ama onlar butcenı asıyor. teknolojı ılerledıkce sıstem guc gerekesınımlerı dusuyor. ama cok ılerıye donuk dusunuyorsan 650w al. son tavsıyem de abdullah abının yıl sonu sıstemını bekle
Son düzenleme: