5000-6000 tl telefon önerisi

ERKAN

80+
Reaksiyon skoru
290
arkadaşalr çok oyun oynamıyorum kamerası ve bataryası önemli ne almalıyım

Batarya için
Yine de S20 daha iyi.

Batarya için
Yine de S20 daha iyi.
S20fe alınmaz kronik ekran sorunu var
@Assistive

Araştırdık zaten. S20FE batarya için daha iyidir diyorum. Batarya önemli ise alınmalı. Okuma yazman var değil mi?
Hala hala batarya için S20fe diyosunuz.
Hayır s20fe alınmamalı.

Batarya için
Yine de S20 daha iyi.
Fikrinize saygım var ama Exynos 990'lı telefonu ben olsam almazdım.
Samsung bile S20 FE modelinde kendi işlemcisiyle satılan versiyonunun üretimini durdurdu.

Konu sahibine önerim bu beklentilerle 6000 TL'lere çıkmasına gerek olmadığıdır:

4600 TL'ye 5000 mAh batarya, Snapdragon işlemci ve OIS destekli çok başarılı bir kamerası var.
"Oyun oynuyorum, güçlü işlemci istiyorum" deseydiniz önermezdim, 720G iyi bir işlemci olsa da performans olarak rakiplerinden biraz geride kalıyor.

Fikrinize saygım var ama Exynos 990'lı telefonu ben olsam almazdım.
Samsung bile S20 FE modelinde kendi işlemcisiyle satılan versiyonunun üretimini durdurdu.

Konu sahibine önerim bu beklentilerle 6000 TL'lere çıkmasına gerek olmadığıdır:

4600 TL'ye 5000 mAh batarya, Snapdragon işlemci ve OIS destekli çok başarılı bir kamerası var.
"Oyun oynuyorum, güçlü işlemci istiyorum" deseydiniz önermezdim, 720G iyi bir işlemci olsa da performans olarak rakiplerinden biraz geride kalıyor.
Önerme sebebim harika bir telefon olduğu için değil zaten, en yüksek teknik puana sahip cihazlar arasında bataryası en iyi olan cihaz. S20 alması gerektiğini yazdım ve bunu da bir alternatif olarak gösterdim zaten.

Önerme sebebim harika bir telefon olduğu için değil zaten, en yüksek teknik puana sahip cihazlar arasında bataryası en iyi olan cihaz. S20 alması gerektiğini yazdım ve bunu da bir alternatif olarak gösterdim zaten.
S20'de de Exynos 990 var, onu da şahsen önermiyorum. Açtığım konuda bahsettiğim gibi stabilite problemleri, ısınma, pilin çabuk bitmesi sorunları mevcut. Exynos'lar bataryayı su gibi içen işlemciler. Arkadaş özellikle batarya benim için önemli demiş. Artık kendi seçimi.

Exynos 2100'le biraz toparlamış olsalar da hala Snapdragon'ların gerisinde.

Geri