S20fe alınmaz kronik ekran sorunu varBatarya için![]()
Samsung Galaxy S20 (SM-G980F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy S20 SM-G980F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Yine de S20 daha iyi.![]()
Samsung Galaxy S20 FE 256 GB Cep Telefonu
Samsung Galaxy S20 FE detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
S20 alması gerektiğini söyledim zaten. Batarya gerçekten çok önemliyse S20FE almalı.S20fe alınmaz kronik ekran sorunu var
@Assistive
Ama hala fe alınmalı diyorsunuz.S20 alması gerektiğini söyledim zaten. Batarya gerçekten çok önemliyse S20FE almalı.
Araştırdık zaten. S20FE batarya için daha iyidir diyorum. Batarya önemli ise alınmalı. Okuma yazman var değil mi?Ama hala fe alınmalı diyorsunuz.
Bi araştırın.
Ya adam bataryasını savunmuş, FE zaten iyi bir model değil.Ama hala fe alınmalı diyorsunuz.
Bi araştırın.
Hala hala batarya için S20fe diyosunuz.Araştırdık zaten. S20FE batarya için daha iyidir diyorum. Batarya önemli ise alınmalı. Okuma yazman var değil mi?
shiftdelete.net
www.technopat.net
Fikrinize saygım var ama Exynos 990'lı telefonu ben olsam almazdım.Batarya için![]()
Samsung Galaxy S20 (SM-G980F) Cep Telefonu
Samsung Galaxy S20 SM-G980F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Yine de S20 daha iyi.![]()
Samsung Galaxy S20 FE 256 GB Cep Telefonu
Samsung Galaxy S20 FE detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
forum.donanimarsivi.com
Önerme sebebim harika bir telefon olduğu için değil zaten, en yüksek teknik puana sahip cihazlar arasında bataryası en iyi olan cihaz. S20 alması gerektiğini yazdım ve bunu da bir alternatif olarak gösterdim zaten.Fikrinize saygım var ama Exynos 990'lı telefonu ben olsam almazdım.
Samsung bile S20 FE modelinde kendi işlemcisiyle satılan versiyonunun üretimini durdurdu.
Android - Samsung, S20 FE'nin İşlemcisinde Değişikliğe Gitti
Samsung S20 FE'lerin 5G'li versiyonlarında işlemci olarak Snapdragon SD865 kullanılmıştı ve bu model ülkemizin de içinde bulunduğu bazı pazarlarda satışa çıkmamıştı. Ülkemizde Exynos 990'lı ve 4G'li model satılmaktaydı. Exynos 990'dan kaynaklı ısınma, kasma, pilin çabuk bitmesi gibi sorunlar...forum.donanimarsivi.com
Konu sahibine önerim bu beklentilerle 6000 TL'lere çıkmasına gerek olmadığıdır:
![]()
Samsung Galaxy A72 128 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy A72 128 GB fiyatları 19.700,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy A72 128 GB özelliklerini incele, 61 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.com
4600 TL'ye 5000 mAh batarya, Snapdragon işlemci ve OIS destekli çok başarılı bir kamerası var.
"Oyun oynuyorum, güçlü işlemci istiyorum" deseydiniz önermezdim, 720G iyi bir işlemci olsa da performans olarak rakiplerinden biraz geride kalıyor.
S20'de de Exynos 990 var, onu da şahsen önermiyorum. Açtığım konuda bahsettiğim gibi stabilite problemleri, ısınma, pilin çabuk bitmesi sorunları mevcut. Exynos'lar bataryayı su gibi içen işlemciler. Arkadaş özellikle batarya benim için önemli demiş. Artık kendi seçimi.Önerme sebebim harika bir telefon olduğu için değil zaten, en yüksek teknik puana sahip cihazlar arasında bataryası en iyi olan cihaz. S20 alması gerektiğini yazdım ve bunu da bir alternatif olarak gösterdim zaten.