5000-7000 ARASI TELEFON ÖNERİSİ

yakha

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
115
Arkadaşlar bütçe 5k 7k araası önceki cihazım apple iphone se idi ekranı büyük işlemcisi yeterli ve şarjı iyi giden bir cihaz arıyorum.(ikinci el)

Xiaomi 11T bakabilirsiniz, yurtdışı ikinci el o civarlara, güzel cihazdır.

Arkadaşlar bütçe 5k 7k araası önceki cihazım apple iphone se idi ekranı büyük işlemcisi yeterli ve şarjı iyi giden bir cihaz arıyorum.(ikinci el)
SAMSUNG M14
7K civarinda
Bu bütcede en iyisi
Yazmaktan yoruldum :D
Bataryasi6000 mah
128
4
Fiyatina gore normal iyi arasi kamera
Sağlam telefon
Islemcisi mukemmel 10klik telefonlarla yarisir
Tek eksi yani 4 ram olmasi

hocam poco f3 alınır mı??
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SAMSUNG M14
7K civarinda
Bu bütcede en iyisi
Yazmaktan yoruldum :D
Bataryasi6000 mah
128
4
Fiyatina gore normal iyi arasi kamera
Sağlam telefon
Islemcisi mukemmel 10klik telefonlarla yarisir
Tek eksi yani 4 ram olmasi
ekranının görünüşü hoşuma gitmiyor hocam

hocam poco f3 alınır mı??

ekranının görünüşü hoşuma gitmiyor hocam
Zamanında güzel eleştiriler almıştı, SD 870 var sanırım onda fiyatı size uygunsa alınabilir neden olmasın.

Poco f3 butcenizi asmiyormu
Ekrani derken
damla ekran görüntüsünü sevmiyorum hocam

Zamanında güzel eleştiriler almıştı, SD 870 var sanırım onda fiyatı size uygunsa alınabilir neden olmasın.
hocam note 10 pro buldum garantisi 2 gün sonra bitiyor kutu fatura var değişensiz 5500 e kadar indirebildim alınır mı? sizce?

yurt dışı cihaz sıkıntı olmazmı ki

damla ekran görüntüsünü sevmiyorum hocam

hocam note 10 pro buldum garantisi 2 gün sonra bitiyor kutu fatura var değişensiz 5500 e kadar indirebildim alınır mı? sizce?

yurt dışı cihaz sıkıntı olmazmı ki
11T modelinde sıkıntı olmaz imei kaydı kolay, zaten kayıtsızsa bile 8 ay kullanabileceksiniz çift hat 4+4 şeklinde.
Note 10 Pro'da o civarlara alınabilir güzel cihaz.

11T modelinde sıkıntı olmaz imei kaydı kolay, zaten kayıtsızsa bile 8 ay kullanabileceksiniz çift hat 4+4 şeklinde.
Note 10 Pro'da o civarlara alınabilir güzel cihaz.
tamamdır hocam ben muhtemelen nnote 10 pro düşünceğim telefondna çok yüksek gereksinizmli oyun oynamıyorum pes vs arada bir pubg atarım kamerası vs yetermi günlğük kullanımda nasıl ve bataryası nasıl

tamamdır hocam ben muhtemelen nnote 10 pro düşünceğim telefondna çok yüksek gereksinizmli oyun oynamıyorum pes vs arada bir PUBG atarım kamerası vs yetermi günlğük kullanımda nasıl ve bataryası nasıl
Günlük ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar.
Onda da SD 732G vardı sanırım, fena olmayan orta düzey bir işlemci 2 sene daha yarı yolda bırakmaz.
Sizden önceki sahibi 2 sene kullanmış onu da göz önünde bulundurun, batarya performansı düşmüştür illaki fakat bir günü rahatlıkla çıkaracaktır normal kullanımda.

Günlük ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılar.
Onda da SD 732G vardı sanırım, fena olmayan orta düzey bir işlemci 2 sene daha yarı yolda bırakmaz.
Sizden önceki sahibi 2 sene kullanmış onu da göz önünde bulundurun, batarya performansı düşmüştür illaki fakat bir günü rahatlıkla çıkaracaktır normal kullanımda.
garantinin bitmemesine yetşişrsem garantiye göndereceğim aniden kapanıyor diye :) teşekkürler hocam sizce fiyat dsiğer cihazlara göre uygunmu

garantinin bitmemesine yetşişrsem garantiye göndereceğim aniden kapanıyor diye :) teşekkürler hocam sizce fiyat dsiğer cihazlara göre uygunmu
5 civarı uygun o cihaz için. Yurtdışı olanları o civarlara veriyorlardır.
Tabii daha aşağıya çekerseniz faydanıza olur.

hocam 6k dan indirdi adam ama yinede sorarım son bir ikramınız varmı diye

hocam normalde bende se 2020 vardı sattım bugün cihazın batarya bitmişti ekranda çok çok minik bi çatlak gibi bişey vardı çok hafif yamukluk vardı cihazda ve arka önde biraz çizik mevcuttu kufu fatura vs vardı 6100 e verdim sizce iyi mi? yaptım hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,116
Üyeler
187,778
Son üye
Komaze
Geri