supremekalel
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
47.6 çapı gorunce vazgectim![]()
CASIO EDIFICE EFR-539D-1AVUDF Kol Saati
CASIO EDIFICE EFR-539D-1AVUDF Kol Saati'ne Casio Türkiye güvencesinde, Türkiye'nin her yerine 2.500₺ ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo, özel hediye paketi ve vade farksız taksit seçenekleri ile hemen sahip olabilirsin.shopcasio.ersasaat.com.tr
![]()
EDIFICE GÜNEŞ ENERJİLİ EQS-920DB-1BVUDF Kol Saati
EDIFICE GÜNEŞ ENERJİLİ EQS-920DB-1BVUDF Kol Saati'ne Casio Türkiye güvencesinde, Türkiye'nin her yerine 2.500₺ ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo, özel hediye paketi ve vade farksız taksit seçenekleri ile hemen sahip olabilirsin.shopcasio.ersasaat.com.tr
Teşekkür ederim, tavsiyeniz üzerine inceledim ve edifice serisinde bu 2 model hoşuma gitti. Modellerde bilginiz varsa önerir misiniz?
Casio edifice modellerine bakabilirsiniz.
![]()
CASIO EDIFICE EFR-574D-2AVUDF Kol Saati
CASIO EDIFICE EFR-574D-2AVUDF Kol Saati'ne Casio Türkiye güvencesinde, Türkiye'nin her yerine 2.500₺ ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo, özel hediye paketi ve vade farksız taksit seçenekleri ile hemen sahip olabilirsin.shopcasio.ersasaat.com.tr
Güzel model , çok diyebileceğim bir şey yok.EDIFICE GÜNEŞ ENERJİLİ EQS-950D-1AVUDF Kol Saati
Casio EQS-950D-1AVUDF Kol Saati Ersa saat güvencesi ile en uygun fiyatla sahip olun.Türkiye’nin her yerine 2.500 ₺ ve üzeri ücretsiz kargo ve vade farksız taksit seçenekleri ile.www.ersasaat.com.tr
bu modeli beğendim. Yorumlayabilir misin acaba? Mekanizması falan nasıldır?
Seiko 5Esprit Es1g471m0055 Erkek Kol Saati
5000 lirayı geçmeyecek şekilde buna benzer model arıyorum. Bu modeli önerirseniz bu model de olabilir.