5000 Serisinde Süper Beklenir Mi

Asthe34

80+
Reaksiyon skoru
8
Beyler uzun süredir ekran kartı almayı bekliyorum 1070 leyim hala. Malum kasım indirimi de geldi Ekran kartları zamlanmadan bi 5070 veya 9070 xt çekilir mi yoksa süperleri bekleyip hepsiburadadan lansman fiyatından mı alınır. kararsız kaldım. Yıl sonuna doğru çıkacak diyorlardı süperler için

valla hocam sıkıntı oldu ben normalde 5070s nin 35 36 arası satışa sunulacağını düşünüyordum ama bazı kişiler nvdia nın lansman fiyatlarının rtx 5000 serisinin ilk çıkış zamanı gibi çok komik olacağını söylüyor kısaca 38k nın altı bir fiyat la gelmez. bence bi 9070xt alıp kendini garantiye al derim :D

Ben de yerinizde olsam 9070xt çeker keyfime bakarım yukarıdaki hocama katılıyorum.

Beyler uzun süredir ekran kartı almayı bekliyorum 1070 leyim hala. Malum kasım indirimi de geldi Ekran kartları zamlanmadan bi 5070 veya 9070 xt çekilir mi yoksa süperleri bekleyip hepsiburadadan lansman fiyatından mı alınır. kararsız kaldım. Yıl sonuna doğru çıkacak diyorlardı süperler için
9070xt ler yok fiyatına gidiyor 29k ya vatanda 32 bin tl ye 10 taksit hepsiburadada bu fiyatları kaçırırsan hepten kaçırırsın treni al geç bekleme bile

Şimdi alacağım takdirde de 5070 mi 9070 xt mi sorusu var nvidianın yazılımsal olarak artıları var ayrıca ilerrde gelebilcek rtx benzeri bir teknolojide 5000 serisine destek sunabilirler yapay zekaya yaptıkları yatırım zaten belli. Oyun performansı olarak 9070 xt daha iyi vram avantajı var.. Valla fena arada kaldım :D. Belki bir kere 36 bandına 5070 ti fırsatı da mı gelir mi diye bekliyorum

Şimdi alacağım takdirde de 5070 mi 9070 xt mi sorusu var nvidianın yazılımsal olarak artıları var ayrıca ilerrde gelebilcek rtx benzeri bir teknolojide 5000 serisine destek sunabilirler yapay zekaya yaptıkları yatırım zaten belli. Oyun performansı olarak 9070 xt daha iyi vram avantajı var.. Valla fena arada kaldım :D.
sadece pc de oyun oynarım yorgunluğumu atıp kapatırım diyorsan kesinlikle 9070xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amd de yz konusunda nvdia ya yetişmeye başladı zaten. 5070 ile 9070xt arasında bukadara performans farkı olmasa 5070 al derim ama az değil bea 2k ultrada bile bazı oyunlarda 30 fps fark yaratıyor

sadece pc de oyun oynarım yorgunluğumu atıp kapatırım diyorsan kesinlikle 9070xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

amd de yz konusunda nvdia ya yetişmeye başladı zaten. 5070 ile 9070xt arasında bukadara performans farkı olmasa 5070 al derim ama az değil bea 2k ultrada bile bazı oyunlarda 30 fps fark yaratıyor
benim de gönlüm ona kayıyo gibi hepsiburadadaki pulse iyi midir

Güya Ekim sonu RTX 5080Super ile açılış yapacaklardı Kasım oldu ortalıkta yoklar. İlla yeni yıl zamıyla aldıracaklar

Bu doğruysa 5070 super 40k civarından çıkar gibi. Onu bekliyordum ben. 4000 serisindeki gibi aynı fiyata çıkarırlar umuduyla :). Ama bu son olaylardan sonra 9070 xt yi alıp geçcem gibi duruyo. Güzel konuymuş piyasaya dair fikir veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,015
Üyeler
185,016
Son üye
Vaelche
Geri